Jura waterfilters

Keuzehulp
20 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

 Eccellente is hét adres voor onderhouds- en reinigingsproducten voor je espressomachine. Wij leveren producten voor vrijwel alle merken. Heb je een Jura waterfilter of Jura filterpatroon nodig? Deze kun je bij ons heel snel en gemakkelijk online bestellen!

 

Waarvoor dient een Jura filter?

In Nederland hebben we het geluk dat ons kraanwater over het algemeen van uitstekende kwaliteit is. Het is veilig om te drinken en voldoet aan strenge gezondheidsnormen. Echter, afhankelijk van de regio waar je woont, kan het kraanwater een relatief hoog kalkgehalte bevatten. Hoewel kalk op zichzelf geen schadelijke stof is, kan het problematisch worden wanneer het zich ophoopt in de leidingen en apparaten, zoals een espressomachine.

Kalkaanslag kan schadelijk zijn voor de espressomachine. Het kan zich ophopen in de leidingen en onderdelen, waardoor de doorstroming wordt belemmerd en de machine minder efficiënt gaat werken. Als kalkaanslag niet regelmatig wordt verwijderd, kan dit uiteindelijk leiden tot storingen en zelfs tot permanente schade aan de machine. Om dit te voorkomen en de levensduur van je espressomachine te verlengen, heeft Jura speciale waterfilters ontwikkeld.

De Jura waterfilters zijn speciaal ontworpen om kalk en zware metalen uit het water te verwijderen. Deze filters passen naadloos in de watertank van je espressomachine en zuiveren het water terwijl het door de machine stroomt. Hierdoor worden schadelijke afzettingen en ophopingen van kalk voorkomen. De waterfilters bieden niet alleen bescherming voor je espressomachine, maar hebben ook invloed op de smaak van je koffie.

Door gebruik te maken van gezuiverd water met behulp van de Jura waterfilter, krijg je niet alleen een betere bescherming voor je machine, maar ook een smaakvollere koffie. Zuiver water zorgt ervoor dat de natuurlijke aroma's en smaken van de koffie beter naar voren komen. Het resultaat is een kopje koffie dat rijker, gebalanceerder en smaakvoller is.

 

Welk Jura waterfilter heb ik nodig?

Eccellente biedt een uitgebreid assortiment Jura waterfilters. Het Claris White waterfilter van Jura bijvoorbeeld, filtert niet alleen kalk maar ook zware metalen en geur- en smaakbedervende stoffen uit het water. Dan hebben we nog het Jura waterfilter Claris Blue, dat geschikt is voor alle Jura apparaten waarvan de filterhouder in het waterreservoir een blauwe kleur heeft. Het witte Jura Claris waterfilter past op apparaten met een zwarte filterhouder. Raadpleeg voor aankoop altijd de productomschrijving; hierin staat precies voor welke Jura koffiemachines het Jura filter geschikt is. Uiteraard leveren wij ook de benodigde Jura filterpatronen voor de waterfilters.

De moderne apparaten van Jura gebruiken over het algemeen het Jura Claris Smart waterfilter. Dit is het grijze waterfilter van Jura. In dit waterfilter zit een chip die communiceert met je apparaat. Door deze communicatie weet je Jura apparaat precies wanneer het waterfilter tot vervanging toe is.

Naast Jura waterfilters en Jura filterpatronen leveren wij nog meer producten om je Jura espressomachine in topconditie te houden. Hierbij kun je denken aan Jura ontkalkingstablettenJura reinigingstabletten en Jura melkreinigers of andere Jura onderhoudsproducten.

Ook hebben wij ons eigen lijn producten geschikt voor Jura.

 

Waterfilters Jura bestellen bij Eccellente

Een Jura filter bestellen? Dat is zo geregeld bij Eccellente! Als je vandaag voor 23:59 je bestelling plaatst, heb je de producten de volgende dag al in huis. Daarbij profiteer je bij besteding vanaf €50 van een gratis verzending. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Onverhoopt toch het verkeerde Jura filter besteld? Dan kun je deze gewoon terugsturen. Bij Eccellente heb je namelijk 365 dagen retourrecht! Wat wil je nog meer?

 

Lees meer Lees minder