Jura melkreinigers kopen?

Keuzehulp
10 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Elke espressomachine heeft zo nu en dan een goede reinigingsbeurt nodig. Jouw Jura espressomachine is hier natuurlijk geen uitzondering op. Gelukkig kun je voor al je reinigingsproducten terecht bij Eccellente. Bekijk op je gemak het assortiment Jura melksysteemreiniger en bestel vandaag nog!

 

Waarom een Jura melksysteemreiniger aanschaffen?

Als je regelmatig cappuccino of koffie verkeerd maakt, dan is het heel belangrijk om de espressomachine-onderdelen die met melk in contact komen goed te reinigen. Aangekoekte melkresten zijn namelijk een aantrekkelijke broedplaats voor bacteriën. Bovendien vindt niemand het lekker om stukjes harde melk in zijn koffie te vinden! Met een melksysteemreiniger Jura zorg je dat je melksysteem hygiënisch schoon wordt, zodat je zorgeloos kunt blijven genieten van je luxe zelfgemaakte koffie.

 

Ons assortiment melksysteemreiniger voor Jura

Eccellente levert diverse Jura melkreiniger, zoals de Jura Auto Cappuccino Reiniger 250ml (geschikt voor alle Jura machines met een cappuccino functie) en de vloeibare Jura Melksysteemreiniger 1 liter (bedoeld voor Jura volautomaten). Je kunt ook kiezen voor onze universele Eccellente Melksysteem Reiniger – deze is geschikt voor alle merken koffiemachines en melkopschuimers.

Naast het reinigen van je Jura melksysteem is het ook belangrijk om periodiek te ontkalken. Hiervoor hebben we verschillende Jura onderhoudsproducten. Daarom kun je, behalve voor een Jura melksysteem reiniger, ook bij Eccellente terecht voor Jura ontkalkingstabletten en Jura waterfilters. Daarnaast leveren wij Jura reinigingstabletten voor het efficiënt verwijderen van koffieresten en koffievet.

 

Jura melkreiniger bestellen bij Eccellente

Bestel je Jura melksysteemreiniger bij Eccellente en profiteer van aantrekkelijke voordelen! Zo bieden we bijvoorbeeld korting wanneer je 3 of meer flacons besteld en daarnaast gratis verzending bij besteding van €40 of meer. Je hoeft overigens nooit lang op je bestelling te wachten: voor 23:59 besteld is morgen al in huis! Indien je nog vragen hebt met betrekking tot de juiste melksysteemreiniger van Jura, neem dan even contact op met onze klantenservice. We staan je graag te woord!

Lees meer Lees minder