Ruilen & retourneren

 

Ben je niet tevreden over een product? Of is het stuk? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd. Van ons mag je tenslotte wat verwachten. Wat dat precies is, zetten we graag voor je op een rijtje.

  • • 'Daarom' accepteren wij ook als reden.
  • • 365 dagen bedenktermijn op al onze producten.
  • • Bij ruilen: je nieuwe product vaak morgen al in huis.
  • • Bij retour: je geld binnen 7 werkdagen terug.
 
Wil je een product terugsturen of heb je een vraag? Graag bij voorkeur contact opnemen met onze Klantenservice.

 

365 dagen bedenktermijn

Toch niet blij met je aankoop? Je hebt bij ons een bedenktermijn van 365 dagen! Na aanmelding van je retour heb je nog eens 14 dagen de tijd om je producten terug te sturen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een product uit de doos en bekijk hem van alle kanten, maar ga het product niet gebruiken! De herroepingstermijn verstrijkt 365 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

 
Dus wel zo:
 • Compleet in originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk originele verpakking
 
Maar niet zo:
 • Incompleet
 • Beschadigd
 • Vies / gebruikt

 

Stappenplan ruilen & retourneren

Je geniet bij ons niet de wettelijke 14 dagen bedenktermijn, maar 365 dagen! Je mag gedurende deze periode zonder opgaaf van reden je producten retour sturen. Zorg ervoor dat de producten niet gebruik zijn en in goede conditie verkeren. Mocht je bij het beoordelen of je het product wenst te behouden verder zijn gegaan dan nodig om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen, dan kunnen wij de waardevermindering die daarvan het gevolg is bij je in rekening brengen. Wij verzoeken je om van het volgende stappenplan gebruik te maken wanneer je iets wilt retourneren.

 
Stappenplan Retour & Omruilen
 1. Meld je retour / omruiling bij voorkeur aan de klantenservice.
 2. Gebruik het retourformulier welke digitaal bij je bestelbevestiging is meegestuurd of download het retourformulier en vul deze volledig in.
 3. Voeg het retourformulier bij je pakket en stuur deze naar het retouradres aangegeven op het formulier.
 4. Stuur je pakket naar ons op.
 5. De verzendkosten voor een retour zijn voor eigen rekening.
 6. Je retour wordt door ons ontvangen.
 7. Heb je gekozen voor een omruiling? Dan sturen wij de nieuwe producten na ontvangst van je retour naar je op.
 8. Heb je gekozen voor terugbetaling? Dan boeken wij het openstaande bedrag meestal binnen 7 werkdagen (uiterlijk binnen 14 dagen) na ontbinding terug op je rekening.

 

Retourformulier

Bij je bestelbevestiging is een retourformulier digitaal meegeleverd. Gelieve deze te gebruiken bij het retour sturen van je producten. Print het formulier uit en voeg deze ingevuld bij je retour. Ben je je retourformulier kwijt? Download dan hier het retourformulier.

Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

 

Retouradres

Everlake webwinkels, Afdeling retouren, Postbus 190, 8600AD SNEEK (Nederland)

 

Terugbetaling

Nadat je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht, en je complete order retour hebt gestuurd,ontvang je alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (meestal al binnen 7 werkdagen) terug. Stuur je je bestelling deels retour, dan worden de verzendkosten niet vergoed. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt. Je draagt zelf de kosten voor de retourzending.

 

Klachtafhandeling

Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons. Maar soms slaan we de plank mis. En daar ben je dan de dupe van. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Hoe dan verder?

We lossen je klacht graag op. Dat lukt het snelst wanneer je contact opneemt met onze klantenservice. We zijn elke werkdag tot 17.00 uur bereikbaar via telefoon, mail en chat. Je krijgt vrijwel altijd binnen 1 werkdag antwoord op je klacht. Kunnen wij uw klacht niet binnen deze tijd beantwoorden, dan geven we dit op tijd aan. Je hebt altijd binnen 14 dagen een inhoudelijk antwoord op je klacht.

 

Geschillencommissie

Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kan je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl) Tevens kan je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)