JURA Waterfilter CLARIS Pro Smart+

JURA Waterfilter CLARIS Pro Smart+

Het Jura Claris Pro Smart+ waterfilter beschermt jouw professionele Jura apparaat op uitstekende wijze. Vandaag besteld is morgen in huis!

Lees meer

Levertijd circa 3-4 dagen

0 stuks op voorraad

39,95 34,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Volume voordeel

Eccellente

Op zoek naar een goedkoper alternatief met dezelfde of betere kwaliteit?

Maak kennis met Eccellente

Product Informatie

Inhoud

1 Jura Claris Pro Smart+ waterfilter.
Tot 300 liter aan gefilterd water.

Omschrijving

Het Jura Claris Pro Smart+ waterfilter is het uitstekende waterfilter om jouw Jura koffiemachine in topconditie te houden. Dit Claris Pro Smart+ waterfilter communiceert met jouw apparaat doormiddel van RFID-technologie. Hierdoor is het installeren en gebruiken van het Claris Pro Smart+ waterfilter uitermate gemakkelijk.

De CLARIS-filterpatroon is bovendien voorzien van een depot op de bodem met natuurlijke actieve bestanddelen die het water in het reservoir stabiliseren, waardoor kalkaanslag op de bodem van het reservoir wordt verminderd. Dit werkt geheel zonder extra energie of actie, maar alleen door de natuurlijke beweging van het water in het reservoir, zodat het steeds een beetje door het depot stroomt. Ook filtert het bovenste deel van de Claris filterpatroon voor koffiebereiding precies de benodigde hoeveelheid water voor een perfect kopje koffie door middel van ionenuitwisseling en actieve kool volgens het tegenstroomprincipe.

Filtercapaciteit

bij 1-10° dH: tot 300 l
bij 11-12° dH: tot 240 l
bij 13-15° dH: tot 180 l
bij 16-20° dH: tot 120 l
bij 21-25° dH: tot 95 l
bij 26-30° dH: tot 80 l

Het Jura Claris Pro Smart Waterfilterpatroon is uitermate geschikt voor de volgende Jura Professionele espressomachines: Jura X8, X6, WE8 en WE6

Instructie

Het gebruik van het Jura Claris Pro Smart filterpatroon is eenvoudig. Een beschrijving vind je in hoofdstuk 2 van jouw Jura Professionele espressomachine handleiding »Voorbereiden en in gebruik nemen – Filter plaatsen en activeren«.

Naam Waterfilter CLARIS Pro Smart+
Merk JURA
Artikelcode 25055
SKU E-0604
EAN 7610917250554
Dit product heeft nog geen reviews

Bundel producten

Biologische Ontkalker Combi

Waterfilter CLARIS Pro Smart+
Waterfilter CLARIS Pro Smart+
€34,95