Waterfilter Claris Smart MINI

JURA Waterfilter Claris Smart MINI

JURA Waterfilter Claris Smart MINI

JURA Smart MINI. Geschikt voor de JURA ENA8 machine. Zuivert kalk, zware metalen en smaakbedervende stoffen uit het water. Voor 23:30 besteld, morgen in huis.

€14,50 €12,90
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud
1 Jura Claris SMART MINI Waterfilter.
Goed voor 2 maanden heerlijk gefilterd water in uw Jura ENA8 espressomachine.

Omschrijving
Met het IWS-systeem herkent een Jura koffiemachine automatisch of een Jura waterfilter wel of niet wordt gebruikt. De koffiemachine zet zichzelf dan automatisch op de juiste instelling (wel-of-geen filter; wel-of-niet ontkalken). Op basis van de ingestelde waterhardheid geeft de Jura koffiemachine aan of een waterfilter verwisseld moet worden. Bij het niet op tijd wisselen van het filter schakelt de machine automatisch of de niet-filter stand.

Het Jura Claris Smart MINI Waterfilter is ontwikkeld voor de volgende Jura koffiemachines (met IWS functie): ENA8

Dit waterfilter is speciaal ontwikkeld voor Jura espressomachines. Dit waterfilter is koffie-neutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst. Daarmee bereikt u drie belangrijke voordelen: De garantie dat het koffiewater vers gefilterd wordt direct vóór gebruik. Vers gefilterd water en onvervalste aroma’s zorgen voor de ultieme smaakbeleving en bescherming van uw waardevolle espressomachine. 

De Jura Claris Smart van Jura is hard tegen kalk maar zacht voor uw koffiemachine. U hoeft vrijwel niet meer te ontkalken als u dit filter gebruikt.

Instructie 
Het gebruik van het Jura Claris Smart filterpatroon is eenvoudig. Een beschrijving vindt u in hoofdstuk 2 van uw Jura espressomachine handleiding »Voorbereiden en in gebruik nemen – Filter plaatsen en activeren«.

Opmerking 
Nadat 30 liter water door de filter is gestroomd of na maximaal twee maanden werkt de filter niet meer goed. Hierna moet de patroon worden vervangen.

Naam:
Waterfilter Claris Smart MINI
Merk:
JURA
SKU:
E-0502
Product code:
24102
EAN:
7610917241026
Veiligheidsblad:
Voorgaande productnummers:
E-0502 - E0502 - 24102
Conditie:
Nieuw
| Eccellente - productreview

Slim filter. Door de chip in het filter houdt de machine zelf bij hoe lang het nog mee gaat! Ideaal voor iedereen die hier niet over na wil denken!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Bundel producten
Waterfilter Claris Smart MINI

Waterfilter Claris Smart MINI

Recent bekeken