JURA Waterfilter Claris Smart MINI

JURA Waterfilter Claris Smart MINI

JURA Smart MINI. Geschikt voor de JURA ENA 8 ENA 4 (EA) machine. Zuivert kalk, zware metalen en smaak bedervende stoffen uit het water.

Lees meer

Product uit assortiment.

0 stuks op voorraad

14,50 13,90
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)

Eccellente

Op zoek naar een goedkoper alternatief met dezelfde of betere kwaliteit?

Maak kennis met Eccellente

Product Informatie

Inhoud
1 Jura Claris SMART MINI Waterfilter.
Goed voor 2 maanden heerlijk gefilterd water in jouw Jura ENA8 espressomachine.

Omschrijving
Met het IWS-systeem herkent een Jura koffiemachine automatisch of een Jura waterfilter wel of niet wordt gebruikt. De koffiemachine zet zichzelf dan automatisch op de juiste instelling (wel-of-geen filter; wel-of-niet ontkalken). Op basis van de ingestelde waterhardheid geeft de Jura koffiemachine aan of een waterfilter verwisseld moet worden. Bij het niet op tijd wisselen van het filter schakelt de machine automatisch of de niet-filter stand.

Het Jura Claris Smart MINI Waterfilter is ontwikkeld voor de volgende Jura koffiemachines (met IWS functie): ENA 8 en ENA 4 (EA)

Dit waterfilter is speciaal ontwikkeld voor Jura espressomachines. Dit waterfilter is koffie-neutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst. Daarmee bereik je drie belangrijke voordelen: De garantie dat het koffiewater vers gefilterd wordt direct vóór gebruik. Vers gefilterd water en onvervalste aroma’s zorgen voor de ultieme smaakbeleving en bescherming van jouw waardevolle espressomachine. 

De Jura Claris Smart van Jura is hard tegen kalk maar zacht voor jouw koffiemachine. Je hoeft vrijwel niet meer te ontkalken als je dit filter gebruikt.

Instructie 
Het gebruik van het Jura Claris Smart filterpatroon is eenvoudig. Een beschrijving vind je in hoofdstuk 2 van jouw Jura espressomachine handleiding »Voorbereiden en in gebruik nemen – Filter plaatsen en activeren«.

Opmerking 
Nadat 30 liter water door de filter is gestroomd of na maximaal twee maanden werkt de filter niet meer goed. Hierna moet de patroon worden vervangen.

Naam Waterfilter Claris Smart MINI
Merk JURA
Artikelcode 24102
SKU E-0502
EAN 7610917241026
Veiligheidsblad Download MSDS
Voorgaande productnummers E-0502 - E0502 - 24102
Conditie Nieuw
5 sterren op basis van 3 beoordelingen

Prima

Door Bert op 29-11-2021

Prima

Door Bert op 29-11-2021

Slim filter. Door de chip in het filter houdt de machine zelf bij hoe lang het nog mee gaat! Ideaal voor iedereen die hier niet over na wil denken!

Door Eccellente - productreview op 02-04-2019

Bundel producten

Biologische Ontkalker Combi

Waterfilter Claris Smart MINI
Waterfilter Claris Smart MINI
Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken
Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken