"https:\/\/cdn.webshopapp.com\/shops\/302996\/themes\/182793\/v\/2035038\/assets\/author1.jpg?20231012144308"

Eccellente – Waar te koop ?

22 Maart 2022
Eccellente – Waar te koop ?
Dirk Jan
Dirk Jan
Eigenaar
Als je Eccellente onderhoudsartikelen wilt kopen, maar je weet niet waar je deze kunt kopen, dan is deze blog perfect voor jou! In deze blog leer je waar je Eccellente producten kunt kopen, maar ook waar je deze producten voor kunt gebruiken.

Eccellente is een huismerk alternatief voor alle onderhoudsproducten voor je koffiemachine. Denk hierbij aan ontkalkers, reinigingstabletten, melksysteemreinigers en waterfilters. Alle producten van Eccellente zijn een uitstekend alternatief voor de originele producten van je koffiemachine. Voor elk apparaat is er een product van ons eigen merk.

 

Verkooppunten

Je kunt alle producten kopen op onze verschillende webshops, maar ook bij resellers. Zie hieronder een lijst met alle webwinkels waar je ons assortiment kunt kopen:

 

Ons assortiment

Het assortiment van Eccellente bestaat uit veel producten en er wordt nog veel geïnnoveerd om steeds meer alternatieven aan te bieden. Bekijk de categorie pagina om alle producten te bekijken: Eccellente producten.

 

Ontkalkers

Eccellente heeft voor alle apparaten op de markt een ontkalker. Er zijn twee ontkalkers van Eccellente en een ontkalker van Mr. Taylor. De Eccellente ontkalkers zijn te onderscheiden in citroenzuur (het rode flesje) en melkzuur (het groene flesje). Per apparaat verschilt het wat voor ontkalker je moet gebruiken. Kijk in de handleiding van je apparaat wat voor soort ontkalker je moet gebruiken.

Een ontkalker zorgt ervoor dat al het schadelijke kalk uit je apparaat wordt verwijderd. Kalk is zeer schadelijk voor je apparaat als je je koffiemachine niet ontkalkt. Kalk bouwt op in de leidingen van je kostbare koffiemachine en op een gegeven moment zal het water niet meer goed kunnen doorlopen. Uiteindelijk loopt het water niet meer door en zal er schade ontstaan in je apparaat.

 

Reinigingstabletten

Eccellente heeft ook voor alle apparaten op de markt reinigingstabletten. Reinigingstabletten gebruik je om opgebouwde vetten en oliën uit je koffiemachine te verwijderen. Wanneer je koffie zet blijven er koffieresten in je machine zitten. Deze koffieresten beïnvloeden de smaak van je koffie op een negatieve manier. Het is dus belangrijk op tijdig te reinigen. Wanneer je je koffiemachine reinigt met Eccellente reinigingstabletten zal je koffie beter gaan smaken.

 

Waterfilters

Waterfilters gebruik je om de kalk toevoer aanzienlijk te verminderen in je kostbare koffiemachine. Een waterfilter van Eccellente is extra voordelig en net zo goed als origineel. Voor de meeste koffiemachines is er een alternatief waterfilter van Eccellente. Kijk in ons assortiment voor alle waterfilters.