6 Artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE Reinigingstabletten 2in1 - 25 stuks
2in1 voor Jura

€24,95 €19,95

JURA Reinigingstabletten 3in1 - 6 stuks

€12,50 €11,50

JURA Reinigingstabletten 3in1 - 25 stuks

€40,00 €34,95

JURA Reinigingstabletten 2in1 - 25 stuks

€40,00 €34,95

JURA Reinigingstabletten 3in1 - 6 stuks

€12,50 €11,50

MR TAYLOR Biologische Snelontkalker + ECCELLENTE 2in1 Reinigingstabletten voor Jura

€34,90 €31,50

Jura is één van de grotere leveranciers espressomachines in Nederland. Jura staat bekend om hun van hoogstaande kwaliteit koffiemachines. Al meer dan 90 jaar maakt Jura innovaties op het gebied van koffiezetten en probeert Jura continu het proces van koffie brouwen te optimaliseren.

Als het op espressomachines aankomt dan is het juiste onderhoud van essentieel belang, zowel voor de levensduur van het apparaat als voor de smaak van je koffie. Gelukkig kun je al je Jura onderhoudsproducten, waaronder ook Jura reinigingstabletten, gewoon online bestellen bij Eccellente!

Ons assortiment Jura tabletten

Voor het ontkalken van je Jura machine raden we Jura ontkalkingstabletten aan. Jura ontkalkingstabletten verwijderen echter alleen kalk en geen koffievet. Daarom zijn ook de Jura reinigingstabletten 2-in-1 bij ons te bestellen – deze zijn speciaal bedoeld voor het verwijderen van koffieresten en koffievet. Onze Jura reinigingstabletten zijn in diverse volumes verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor de Jura reinigingstabletten 2-in-1 6 stuks of Jura reinigingstabletten 25 stuks. Daar kun je wel even mee voort!

 

Behalve Jura schoonmaaktabletten levert Eccellente ook Jura waterfilters, Jura ontkalkingstabletten en Jura melkreinigers. Zo stel je eenvoudig zelf je ideale Jura onderhoudsset samen. Heb je een Jura espressomachine met cappuccino-functie? Dan raden we aan om meteen de Jura cappuccino reiniger mee te bestellen.

Kijk goed in de handleiding van je Jura apparaat welk type waterfilter je nodig hebt. Oudere types espressomachines van Jura gebruiken het Jura Claris White waterfilter en het Jura Claris Blue waterfilter. De nieuwere types gebruiken de varianten van de Jura Claris Smart. De Claris Smart heeft een chip ingebouwd waardoor jouw apparaat kan herkennen dat er een Smart waterfilter is geïnstalleerd. Hierdoor geeft jouw apparaat op tijd aan wanneer deze vervangen moet worden. 

Hoe vaak moet ik mijn espressomachine van Jura reinigen?

 

Hoe vaak moet je je apparaat van Jura schoonmaken? Dat is voornamelijk afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Hoe intensiever je een koffiemachine gebruikt, hoe vaker je hem zult moeten schoonmaken. We raden je aan om altijd de handleiding van je Jura espressomachine te raadplegen voor het juiste onderhoud. Vaak geeft je Jura apparaat het op tijd aan wanneer deze gereinigd moet worden. Wanneer je er niet uitkomt raden wij aan om maandelijks je koffiemachine te reinigen met Jura koffiemachine reinigingstabletten. Je kan beter een keer te vaak reinigen en altijd van je koffie kunnen blijven genieten dan andersom! 

 

Alternatief JURA reinigingstabletten

Eccellente heeft in haar assortiment ook een eigen variant van de JURA 2in1 reinigingstabletten. Deze huismerk variant heeft exact dezelfde werking als de JURA 2in1 reinigingstabletten voor een scherpere prijs. De Eccellente JURA 2in1 reinigingstabletten hebben dus ook de twee in een functie waar de origineel ook over beschikt.

Daarnaast kun je in ons assortiment ook de Eccellente Claris Blue waterfilters vinden. Deze waterfilters (de naam verklapt het al) een alternatief voor de originele JURA Claris Blue waterfilters. Ook weer een uitstekend alternatief!

Reinigingstabletten Jura bestellen bij Eccellente

 

Reinigingstabletten voor Jura zijn, net als alle andere Jura onderhoudsproducten, heel eenvoudig online te bestellen. En dat doe je natuurlijk via de webshop van Eccellente! Bestel je voor een bedrag van €40 of meer, dan verzenden we je bestelling helemaal gratis. Bovendien hoef je nooit lang op je Jura reinigingstabletten te wachten; als je vandaag voor 23:59 je bestelling plaatst heb je ze morgen al in huis! Mocht je nog vragen hebben over Jura onderhoud, neem dan contact op met de klantenservice van Eccellente.

Lees meerLees minder