Claris PRO Smart Waterfilterpatroon

JURA Claris PRO Smart Waterfilterpatroon

JURA Claris PRO Smart Waterfilterpatroon

Jura Claris Pro Smart filter voor zuiverder water. IWS technology. Zuivert kalk en smaakbedervende stoffen uit het water. Voor 23:30 besteld, morgen in huis.

€39,95 €34,95
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud
1 Jura Claris Pro Smart Waterfilter.
Goed voor de zuivering van 300 liter water.

Omschrijving
Met het IWS-systeem herkent een Jura Professionele espressomachine automatisch of een Jura waterfilterpatroon wel of niet wordt gebruikt. De espressomachine zet zichzelf dan automatisch op de juiste instelling (wel-of-geen filter; wel-of-niet ontkalken). Op basis van de ingestelde waterhardheid geeft de Jura Professionele espressomachine aan of een waterfilterpatroon verwisseld moet worden. Bij het niet op tijd wisselen van het filterpatroon schakelt de machine automatisch uit of gaat in de niet-filter stand.

Het Jura Claris Pro Smart Waterfilter is ontwikkeld voor Jura Professional-volautomaten met I.W.S. functie.

Dit waterfilterpatroon is speciaal ontwikkeld voor Jura Professionele espressomachines. Dit waterfilterpatroon is koffie-neutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst. Daarmee bereikt u drie belangrijke voordelen: De garantie dat het koffiewater vers gefilterd wordt direct vóór gebruik. Vers gefilterd water en onvervalste aroma’s zorgen voor de ultieme smaakbeleving en bescherming van uw waardevolle espressomachine. De Jura Claris Pro Smart is hard tegen kalk maar zacht voor uw espressomachine. U hoeft vrijwel niet meer te ontkalken als u dit filterpatroon gebruikt.

Het Jura Claris Pro Smart Waterfilterpatroon is uitermate geschikt voor de volgende Jura Professionele espressomachines: Jura X8, X6, WE8 en WE6

De overige Jura Professionele espressomachines gebruiken het Jura Claris Pro Blue waterfilterpatroon.

Instructie 
Het gebruik van het Jura Claris Pro Smart filterpatroon is eenvoudig. Een beschrijving vindt u in hoofdstuk 2 van uw Jura Professionele espressomachine handleiding »Voorbereiden en in gebruik nemen – Filter plaatsen en activeren«.

Opmerking 
Claris Pro Smart werkt volgens het professionele doorstroomprincipe en onderscheidt zich door een aanzienlijk hogere filtercapaciteit tot maximaal 300 liter. Hierdoor bespaart u tijd en geld, aangezien het filter minder vaak hoeft te worden vervangen. De filterkwaliteit blijft echter behouden.

Om te voorkomen dat de melding voor het vervangen van het filter niet, zoals gebruikelijk, al na 50 liter wordt weergegeven, moeten de programmeerbare instellingen bij het eerste gebruik van Claris Pro Smart worden aangepast. Deze aanpassing mag uitsluitend worden uitgevoerd door geautoriseerde servicepartners van Jura.

Naam:
Claris PRO Smart Waterfilterpatroon
Merk:
JURA
SKU:
E-0465
Product code:
72819
EAN:
7610917728190
Veiligheidsblad:
Voorgaande productnummers:
E-0465 - E0464 - 72819
Conditie:
Nieuw
Bundel producten
Claris PRO Smart Waterfilterpatroon

Claris PRO Smart Waterfilterpatroon

Recent bekeken