Bestellen

Heb je een vraag over het bestellen van een product of wil je jouw bestelling wijzigen of annuleren? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Staat jouw vraag er toch niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Bestelling wijzigen of annuleren?

Heb je zojuist een bestelling gedaan, maar je wilt deze wijzigen of annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij kunnen alleen jouw bestelling wijzigen of annuleren als je binnen een half uur (op een werkdag) contact met ons opneemt. Is dit niet het geval, dan kunnen wij helaas jouw bestelling niet meer wijzigen of annuleren. Bestellingen die na 17:00 uur of in het weekend geplaatst worden kunnen we niet wijzigen of annuleren. Bij andere vragen over jouw bestelling kun je ook altijd contact met ons opnemen.

 

Bestellen via mail, telefoon of chat

Naast bestellen via onze webshop, is het ook mogelijk om jouw bestelling via mail, telefoon, WhatsApp of chat door te geven. Zoek je gewenste producten bij elkaar en laat via één van bovenstaande manieren weten wat je wilt bestellen. Vermeld daarbij ook de aantallen en je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Als je jouw order op een werkdag voor 17.00 uur doorgeeft, wordt het de volgende dag geleverd. Bestel je via de website, dan kan je jouw bestelling tot 23.59 uur plaatsen voor levering op de volgende dag.