Maak kennis met Eccellente

=> Wie heb ik aan de lijn? Eén van ons! Wij stellen ons graag aan je voor, want we vinden het belangrijk dat je kan ontdekken met wie je hebt gesproken. Klik hier om ons team te leren kennen!

 

Wij zijn Eccellente, dé specialist op het gebied van het onderhouden en ontkalken van koffiemachines. Waar we zijn begonnen met het verkopen van een koffiemachine vanaf de zolderkamer, zijn we nu 15 jaar later uitgegroeid tot een team vol met koffiemachinespecialisten in ouderhoud. We geven je de beste producten én kennis om je koffiemachine in topconditie te houden, want alleen dan kun je optimaal genieten van een heerlijk kopje koffie.

 

Wij zijn de expert, de koffiemachinespecialist

Door ervaring en nieuwsgierigheid hebben koffiemachines geen geheimen meer voor ons. Wij verkopen niet alleen een product, maar geven je ook uitleg over het gebruik en het onderhoud van je koffiemachine. Maar wat ons echt een expert maakt, is dat we ook service verlenen bij kleine technische storingen, die kennis en kunde hebben wij gewoon in huis. Als expert weten we ook welke verhouding qua grondstoffen het beste werkt en daarom hebben we ons eigen huismerk ontwikkeld. Zo bieden we net even meer: goedkoper én betere kwaliteit.

 

Wij zijn hulpvaardig, we doen gewoon een stapje extra.

Uitblinken in klantenservice is ons doel, maar eigenlijk willen we gewoon mensen goed helpen. Daar zijn we voor! Binnen ons team werkt dan ook iedereen op de klantenservice, zo houden we feeling met jou, je wensen en de mogelijke problemen. Op die manier werken we ook altijd aan onze hulpvaardigheid. Als je niet weet hoe iets werkt of je hebt een storing, neem alsjeblieft contact met ons op. Wij helpen je graag en zoeken altijd naar een oplossing.

 

Wij zijn persoonlijk, we geven je een glimlach.

Automatische chatbots of standaard e-mails? Daar houden wij niet van. We kunnen veel processen uitbesteden, maar de klantenservice willen we zelf doen. Iedereen in ons team draagt ook bij aan de klantenservice. Zo heb je vandaag misschien een stagiair aan de lijn en morgen de directeur. Dat zou zomaar kunnen! Zo werken we allemaal aan onze mensenkennis en de kennis over onze producten. Je hebt dus altijd contact met echte mensen, we begrijpen je en kunnen je helpen.

 

Wij zijn idealistisch, want het kan altijd beter.

Het kan altijd beter. We zijn experts, hulpvaardig en persoonlijk, maar we streven er altijd naar om dit te verbeteren. Eigenlijk vinden we het heel gewoon om onszelf, maar ook de wereld te verbeteren. Deze strijdlust zit gewoon in ons. We vinden het goed om als bedrijf winst te maken, maar het is nog beter om met elkaar te delen. We zijn een bedrijf met een christelijke mentaliteit. Zo ondersteunen we jaarlijks projecten die onze aandacht nodig hebben, maar investeren we ook in mensen, door stagiairs kansen te geven, en geven we aandacht aan verduurzamen van ons inkoopproces. We zijn op weg om onze idealen na te streven, maar het kan altijd nog beter.

 


Algemene Bedrijfsgegevens

We willen de onderstaande informatie vooral niet wegcijferen. Deze gegevens kunnen nog wel eens van pas komen.

Bedrijfsnaam
Everlake eCommerce BV

Email
[email protected]
Op werkdagen binnen 4 uur een antwoord.

Telefoon
NL +31(0) 5858 12045
BE +32 (0) 3369 9693
Op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Postadres
Postbus 1
8600 AA SNEEK, Nederland

Bezoekadres
Selfhelpweg 121
8607 AC SNEEK, Nederland

Magazijn
Einsteinweg 45,
3404 LJ IJSSELSTEIN, Nederland

 

De lange nummers...  
KvK-nummer 68553633
BTW-nummer NL857495197B01
ING Bank IBAN | BIC NL19INGB0008220816 | BIC - INGBNL2A