Klantenservice
De 5 Zekerheden
Over ons
Bestellen
Betalen
Verzenden & retourneren
Duurzaam Ondernemen
Reseller worden?
Algemeen
Technische dienst
Veelgestelde vragen
Algemene vragen

Heb je al een verzend mail ontvangen? zo ja, controleer in de tracking de status van je pakket. Zo
nee, neem contact met ons op!
Is je pakket onderweg maar blijft hij hangen bij de verzender? Laat het ons weten, wij dienen
meteen een verzoek bij de vervoerder in.

Heb je al een verzendmail ontvangen en stond hier geen tracking in? Je pakket komt alsnog de
volgende werkdag. Wil je graag een tracking, neem dan even contact met ons op.

Door onze 365 dagen bedenktermijn mag je gedurende deze periode, zonder opgaaf van reden, het product retour sturen. Zorg er wel voor dat de producten ongebruikt zijn en in originele staat en verpakking.

Retourneren doe je heel gemakkelijk:
1) Geef ons een seintje dat je jouw bestelling wilt retourneren. Dit kan via email, chat, telefoon of whatsapp.
Hierbij zou je het ons gemakkelijk maken wanneer je aangeeft dat je wilt ruilen voor een ander product of je geld terug wilt.
2) Stuur je pakket naar ons retouradres. Voeg een briefje toe met je naam en bestelnummer zodat wij weten dat het van jou afkomstig is. De retourkosten zijn voor eigen rekening. 
3) Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen sturen we het nieuwe product naar je op wanneer je het wilt ruilen, of boeken we het bedrag binnen 7 werkdagen terug op je rekening wanneer je wilt retourneren.

Ons retouradres:
Everlake eCommerce
Selfhelpweg 121
8607AC Sneek
Nederland

Twijfel je of een retour nodig is?
Heb je bijvoorbeeld een product besteld waarvan je niet zeker weet of het voor jou geschikt is? Wij horen het graag! Neem gewoon even contact met ons op en wij denken graag met je mee of een retour de passende oplossing is.

Is je pakket nog niet verstuurd, neem zo snel mogelijk contact met ons op.
Is je pakket al verstuurd? dan kun je het vaak nog in de tracking aanpassen. Zoek je trackinglink erbij,
geef aan dat je je pakket bij de buren wilt laten afgeven, hier vul je dan alsnog je eigen adres juist in.

Zoek je type koffiemachine op in onze keuzehulp en krijg meteen de juiste onderhoudsproducten te
zien. Deze zoekfunctie vind je op de Eccellente site bovenaan de pagina.

Zoek hem op via gebruikershandleiding of kijk een van onze handleiding filmpjes op youtube!

Technische vragen

Bevestig het gebruik van je waterfilter in het menu van je koffiemachine. Als het nog niet lukt neem dan contact op met ons dan zullen we jou verder helpen.

Er zit lucht in je koffieapparaat/ waterfilter, volg deze stappen:
1. Haal het waterfilter uit je koffiemachine en tab heet water af uit je koffieapparaat. De lucht zal hierna ontsnapt zijn.
2. Leg je waterfilter minimaal 2 uren in een bak met water zodat hij zich volzuigt met water. 
3. Plaats het filter opnieuw in je espressomachine en activeer het programma "filter plaatsen". Als dit
niet voldoende is, tab dan nog een paar kopjes met heet water. 
Maakt je koffiemachine nog steeds een raar geluid? neem dan contact met ons op. Wij helpen je
graag!

Gebruik je een waterfilter? volg dan bovenstaande stappen. Gebruik je geen waterfilter? volg dan
alleen stap 1: Tab enkele kopjes heet water af uit je koffieapparaat, de lucht zal hierna ontsnapt zijn.

Als dit het geval is dan moet je hem schoon maken met een bijpassend borsteltje, zie het volgende product ECCELLENTE Reinigingsborstel voor Melkslang en Buisjes.

Vul je waterreservoir tot boven de max met water en herhaal het ontkalkingsprogramma zonder
ontkalkingsmiddel. Het ontkalkingsproces was niet helemaal goed doorlopen. Kijk ook eens naar de
Eccellente filmpjes over dit onderwerp.

Als je op onze website naar jou koffie machine in de zoekbalk boven aan op de website dan zou het filter gewoon moeten passen. Ben je bang dat het filter toch niet past omdat het er op het plaatje anders uit ziet en hij zit nog in de verpakking, Maak de verpakking gerust open. De filters van Eccellente horen te passen op jou apparaat [indien opgezocht in de zoek balk]. Blijkt dit toch niet het geval te zijn? Dan vergoeden wij het filter!

Zijn je reinigingstabletten te groot breek de tabletten doormidden en doe beide delen in je espressomachine.


Zijn je ontkalkingstabletten te groot deze passen altijd, je lost ze namelijk op in het waterreservoir van je koffiemachine. Vergeet niet het waterfilter van te voren uit de watertank te halen.

Lossen je reinigingstabletten niet goed op maak ze eerst even nat, dan lossen ze daarna beter op.


Lossen je Ontkalkingstabletten niet goed op gebruik lauw/warm water in je watertank, leg de ontkalkingstabletten in de tank en roer eventueel nog even totdat de tabletten goed opgelost zijn.

Als dit het geval is dan is het tijd om je rubberen 0-ring in je zetgroep te vervangen. Deze zijn verkrijgbaar in combinatie met siliconenvet. Het is belangrijk dat je elke maand je O-ring en de bewegende onderdelen in de zetgroep smeert, hierdoor blijft je zetgroep in perfecte staat. Wij adviseren om je 0-ring elk jaar te vervangen.

BTW vrijstelling

Als je bedrijf niet in Nederland is gevestigd en een BTW nummer heeft dan ben je niet BTW plichtig. Hierdoor valt je bij ons onder de 0% BTW tariefgroep. 

Je kan hier gebruik van maken door bij het afreken je BTW nummer in te voeren. De BTW zal vervolgens automatisch in mindering gebracht worden op het totaal. Controleer dit goed voordat je betaald. De validatie gaat volledig automatisch. Mocht het niet werken neem dan contact met ons op voordat je de bestelling plaatst.

 

English:

If your company is not established in the Netherlands and has a VAT number, then you are not liable for VAT. This means you fall under the 0% VAT rate group with us.

You can use this by entering your VAT number at checkout. The VAT will then be automatically deducted from the total. Please check this carefully before you pay. The validation is fully automatic. If it doesn't work, please contact us before placing the order.

 

Deutsch:

Wenn Ihr Unternehmen nicht in den Niederlanden ansässig ist und eine Umsatzsteuer-Identifikationsnummer hat, sind Sie nicht umsatzsteuerpflichtig. Damit fallen Sie bei uns unter die 0% MwSt.-Satzgruppe.

Sie können diese verwenden, indem Sie an der Kasse Ihre Umsatzsteuer-Identifikationsnummer eingeben. Die Mehrwertsteuer wird dann automatisch vom Gesamtbetrag abgezogen. Bitte überprüfen Sie dies sorgfältig, bevor Sie bezahlen. Die Validierung erfolgt vollautomatisch. Wenn es nicht funktioniert, kontaktieren Sie uns bitte, bevor Sie die Bestellung aufgeben.

Kortingscode

Dat kan gebeuren natuurlijk! Hierbij een code met 5% korting op het hele assortiment: 5%KWT

Jij bent het belangrijkste voor ons! Daarom ontvang je bij elke bestelling een kortingsbon voor 5% korting op je volgende bestelling. Bewaar de actiecode goed, deze is slechts eenmalig te gebruiken.

De korting is geldig op het volledige assortiment. Je krijgt hierdoor dus extra korting op de reeds lage prijzen! Je kan maar één korting / kortingscode per bestelling gebruiken, het is dus niet te combineren.

Contact
Heb je een vraag? Op werkdagen heb je het snelst antwoord via chat of telefoon. Stuur je liever een berichtje? Gebruik dan onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
* Verplichte velden
058 581 2045
Ma-Vr 09:00 -17:00
[email protected]
Wij reageren op werkdagen binnen 4 uur!