Jura care kits

Keuzehulp

Filter op merk

Wat onze klanten zeggen

Veilig betalen

Pinnen Contant AfterPay Achteraf betalen AfterPay – Digitale factuur
8 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE Reinigingstabletten 2in1 - 25 stuks
2in1 voor Jura
24,95 19,95
JURA Waterfilter Claris Smart+ Voordeelverpakking
49,95 45,95
JURA Ontkalkingstabletten 2in1 - 36 stuks
57,50 49,95
JURA Cappuccinatore melksysteemreiniger 1L
22,50 19,95
MR TAYLOR Biologische Snelontkalker + ECCELLENTE 2in1 Reinigingstabletten voor Jura
34,90 31,50
JURA Ontkalkingstabletten 2in1 - 36 stuks
57,50 49,95
JURA Waterfilter Claris Blue - Voordeelverpakking
49,95 44,25
JURA Waterfilter Claris White - Voordeelverpakking
49,95 39,95

Jura espressomachines zijn altijd van topkwaliteit. Het doel van Jura is om zo mooi mogelijk design te maken en met 1 druk op de knop de perfecte koffie te maken. Om de perfecte koffie te realiseren moet je natuurlijk ook het onderhoud van je Jura espressomachine op orde hebben. Denk bijvoorbeeld aan kalkloze leidingen, geen vetten en bacterie vorming in je machine en schone melkleidingen.

 

Jura assortiment bij Eccellente!

Eccellente biedt een uitgebreid assortiment Jura onderhoudsproducten. Zo hebben we bijvoorbeeld Jura ontkalkingstabletten, verkrijgbaar in een variant die specifiek is ontwikkeld voor espressomachines van Jura. Behalve Jura ontkalkers kun je bij ons uiteraard ook andere producten op het gebied van Jura onderhoud bestellen. Hierbij kun je denken aan Jura waterfilters, Jura cappuccino reiniger, Jura reinigingsproducten, Jura ontkalkingstabletten en Jura melkreinigers.

 

Originele Jura producten kopen bij Eccellente!

Eccellente verkoopt alle originele Jura producten die je nodig hebt om jouw Jura koffiemachine optimaal te voorzien in het onderhoud. Als je een Jura espressomachine hebt moet je je koffiemachine goed onderhouden, als je dit niet doet vervalt de garantie.

Gelukkig is er naast de originele Jura producten ook een goedkoper alternatief, je kunt probleemloos de onderhoudsproducten van Eccellente gebruiken. Deze zijn uitvoerig getest op verschillende Jura espressomachines. We bieden hierbij Eccellente Waterfilters, Eccellente ontkalkers en Eccellente reinigingstabletten. Ben je benieuwd naar de Eccellente producten van Jura? Neem dan eens een kijkje bij de Eccellente producten!

 

Je bestelling van Eccellente volgen?

Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, kun je het volgen met de Track en Trace van jouw pakket op de website van PostNL, DHL of Bpost. Je vindt deze code in de verzendbevestiging. Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen pakketcode in de verzendbevestiging. Deze zendingen kan je namelijk niet volgen via de website van PostNL. In dit geval staat er "brievenbuspost" als track & trace code.

Lees meerLees minder