Eccellente ontkalkers

32 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
24 van 32 gezien
Toon volgende artikelen

Het is goed om ontkalkingstabletten voor jouw koffiemachine gebruiken. Sommige merken ontkalkers kunnen best prijzig zijn. Daarom hebben wij een lijn met universele reinigingsproducten van ons eigen Eccellente huismerk gelanceerd. Daarbij is voor onze Eccellente producten is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ze zijn dus niet alleen goed voor je espressomachine, maar ook voor het milieu. Maak kennis met onze voordelige Eccellente ontkalkers en bespaar op de onderhoudskosten van je koffieapparaat!

 

Ons assortiment Eccellente ontkalkers

 

Wij bieden een uitgebreid assortiment Eccellente ontkalkers. Zo kun je kiezen voor onze Eccellente snelontkalker, een vloeibare ontkalker op basis van citroenzuur. Dit product is geschikt voor alle merken espressomachines, filterkoffie apparaten en waterkokers. Voor espressomachines van Delonghi, Philips Saeco en Sarista, Magimix en Nespresso kun je ook onze Eccellente snelontkalker met melkzuur gebruiken. Gebruik je liever tabletten voor het ontkalken van je koffiemachine? Dan kun je kiezen voor onze Eccellente tablet ontkalker 6 stuks.

 

Behalve Eccellente ontkalkers leveren wij ook andere Eccellente reinigingsproducten, zoals het Eccellente reinigingstabletten 10 stuks. Daarnaast leveren wij Eccellente waterfilters en Eccellente cappuccino reiniger. Kortom, wij hebben alles dat je nodig hebt voor de reiniging en het onderhoud van je koffiemachine – tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

 

Is Eccellente ontkalker ook geschikt voor mijn espressomachine?

 

De meeste producten van ons huismerk zijn geschikt voor alle merken espressomachines en filterkoffie apparaten. Wel raden we je aan om voor aankoop even de productbeschrijving door te lezen van het middel dat je wilt aanschaffen. Hierin staat beschreven voor welke apparaten het product gebruikt kan worden. Ook kun je hier de gebruiksinstructies terugvinden.

 

Eccellente ontkalker bestellen bij Eccellente

 

Eccellente ontkalker en andere reinigingsproducten van ons eigen merk zijn heel gemakkelijk online te bestellen. Daaranaast leggen we je graag uit hoe je jouw koffiezetapparaat kunt ontkalken met Eccellente. Bestel je voor een bedrag van €40 of meer? Dan verzenden wij je bestelling helemaal gratis! Je hoeft bij ons overigens nooit lang op je bestelling te wachten: voor 23:59 besteld is morgen in huis! Indien je nog vragen hebt met betrekking tot Eccellente onderhoudspakketten, Eccellente waterfilters Eccellente ontkalkers of Eccellente reinigingsproducten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!

 

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meerLees minder