Jura waterfilters alternatief

7 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Ben je het ook zo zat om steeds maar weer je Jura koffiemachine te moeten ontkalken? Dan is het gebruik van een Jura waterfilter een uitstekende oplossing! Zo’n waterfilter moet natuurlijk wel af en toe vervangen worden. Om te voorkomen dat je daar teveel voor betaalt, biedt Eccellente een voordelig Jura waterfilter alternatief.

 

Waarom een Jura waterfilter gebruiken?

Het leidingwater in Nederland is relatief hard, wat wil zeggen dat het vrij veel kalk bevat. Met name in gebieden met een hoge waterhardheid (> 7 dH) is het gebruik van een waterfilter voor je koffiemachine echt een aanrader. Op die manier kun je namelijk de meeste kalk uit het water filteren, nog voordat het in je koffieapparaat terecht komt. Je hoeft dan dus veel minder vaak te ontkalken, wat op de lange termijn een hoop tijd, moeite en geld scheelt. Met andere woorden: een waterfilter is de meest efficiënte manier om kalkaanslag in je koffiemachine te voorkomen en de levensduur van het apparaat te verlengen. Waterfilters dragen tevens bij aan het behoud van de koffiesmaak.  

 

Onze alternatieven voor Jura waterfilters

Naast de originele Jura waterfilters levert Eccellente verschillende opties voor wie op zoek is naar een heel betaalbaar Jura waterfilter alternatief. Deze alternatieve producten filteren niet alleen de kalk uit het water, maar reduceren tevens andere waterverontreinigingen zoals chloor en lood. Deze alternatieve Jura waterfilters zijn tevens verkrijgbaar in voordeelverpakking, zodat je nog meer kunt besparen.

Vanzelfsprekend kun je ook bij ons terecht voor waterfilters van andere merken, zoals DeLonghi waterfilters.

 

Jura waterfilter alternatief bestellen bij Eccellente

Een betaalbaar Jura waterfilter alternatief bestel je tegenwoordig gewoon online bij Eccellente. Bestel je voor een bedrag van €40 of meer? Dan betaal je geen verzendkosten Bovendien ben je bij ons altijd verzekerd van een snelle levering; als je vandaag voor 23:59 je bestelling plaatst zorgen wij dat je pakket ook vandaag nog de deur uit gaat. Heb je nog vragen met betrekking tot het gebruik van waterfilters, ontkalkers of reinigingstabletten, bel dan gerust even met onze klantenservice. Wij zijn elke werkdag bereikbaar op telefoonnummer 058 581 2045.

Gerelateerd blog: Zijn Eccellente Claris Blue waterfilters een alternatief voor Jura Claris Smart+ waterfilters?

Lees meer Lees minder