Team

Lianne Zijlstra – Pheifer

Lianne Zijlstra – Pheifer

Commercieel directeur

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

Lianne bestempelt haarzelf als ‘manusje van alles’, waarin ze op alle vlakken kan bijspringen en adviseren. Hoofdzakelijk houdt ze haar bezig met zaken op middellang termijn en doet ze onderzoek naar nieuwe innovaties die ze kunnen uitvoeren. In haar vrije tijd gaat ze graag paardrijden, gezellig met het gezin erop uit en activiteiten in de kerk bezoeken.

Lianne Zijlstra – Pheifer

Dirk Jan Pheifer

Eigenaar

“Eerlijkheid duurt het langst”

Vanaf de zolderkamer een koffiemachine verkopen tot aan een nieuwe pand op het mooiste plekje van Sneek met een groot internationaal magazijn vol met onderhoudsproducten. Dat is de weg die Dirk Jan heeft gelopen met zijn bedrijf Eccellente, waarin zijn liefde voor koffie centraal stond. Nu, 15 jaar later, nog steeds aan het roer van dit groeiende en innoverende bedrijf. In zijn vrije tijd drinkt hij graag koffie en denkt hij nog iets te veel aan het werk.

Daniël Zuijdwegt

Daniël Zuijdwegt

Manager klantenservice

“Laat uw vriendelijkheid bij iedereen bekend zijn”

Daniël vindt het heerlijk om met mensen te werken en als Manager klantenservice zit hij daarom goed op zijn plek. Hij werkt graag samen, helpt klanten of geeft advies. Het meeste plezier haalt hij uit het oplossen van een probleem door positief mee te denken. In zijn vrije tijd speelt Daniël graag bordspellen met het gezin of vrienden, zoals Wingspan en King of Tokyo.

Wilma Grondsma – Veenboer

Wilma Grondsma – Veenboer

Klantenservice medewerker

“Enjoy the little things in life”

Wilma begon als de eerste officiële werknemer bij Eccellente en nog steeds is ze een groot onderdeel van het bedrijf. Als klantenservice medewerker beantwoordt Wilma allerlei mailtjes en belletjes van klanten, ze vindt het fijn om klanten te helpen met het oplossen van hun probleem. Naast het werk zelf bestempelt ze de gezellige bbq- en teamuitjes als leukste herinnering. In haar vrije tijd leest, wandelt en tennist Wilma graag.

Wouter Houben

Wouter Houben

Allround-medewerker

“Niet geschoten is altijd mis”

Vanuit zijn stage voor de opleiding Marketing & Communicatie is Wouter blijven hangen bij Eccellente. Hij schrijft de vele teksten voor de website en helpt klanten met hun vragen en problemen. Wouter omschrijft Eccellente als een altijd positief en hardwerkend team, waar iedereen altijd met plezier komt te werken. “En… we houden van koffie en kunnen dan ook geen dag zonder!”

Senna

Senna

Allround-medewerker

“Een nee heb je, een ja kun je krijgen”

Senna is netzoals Wouter na haar stage blijven hangen bij Eccellente. Ze vindt het erg leuk om met klanten te werken, hen te helpen en blij te maken. In haar vrije tijd voetbalt ze graag of spreekt ze met vriendinnen af.

John

John

Productiemedewerker

Jarenlang werkte John bij ons als magazijnmedewerker, maar helaas werd hij in 2020 getroffen door een beroerte. Zijn rechterkant is verlamd en ook zijn spraak is er niet meer. Op therapeutische basis werkt John alsnog een paar uurtjes in het bedrijf en zet hij vanuit zijn rolstoel producten in elkaar met één hand. Altijd verrassend snel en met veel plezier! Wij zijn blij dat we John als nog een paar uur per week in ons midden hebben.

Sandra Meester

Sandra Meester

Medewerker klantenservice

“-”

-

Lianne de Wolff

Lianne de Wolff

Stagiair

“Start stage april 2022”

Lianne versterkt het team van Eccellente als stagiair marketing en communicatie.

Lucie de Jong

Lucie de Jong

Stagiair

“Start stage april 2022”

Lucie versterkt het team van Eccellente als stagiair marketing en communicatie.

Ronan Schilt

Ronan Schilt

Stagiair

“Start stage april 2022”

Ronan versterkt het team van Eccellente als stagiair ecommerce.