Team

Lianne Zijlstra – Pheifer

Lianne Zijlstra – Pheifer

Directeur

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

Lianne bestempelt haarzelf als ‘manusje van alles’, waarin ze op alle vlakken kan bijspringen en adviseren. Hoofdzakelijk houdt ze haar bezig met zaken op middellang termijn en doet ze onderzoek naar nieuwe innovaties die ze kunnen uitvoeren. In haar vrije tijd gaat ze graag paardrijden en doet ze leuke dingen met haar gezin of met haar vriendinnen.

Joram Nikkels

Joram Nikkels

Directeur

“Verbeteren, groter en professioneler maken. Daar ligt mijn kracht en enthousiasme.”

Een goed plan maken en dat samen met het team in uitvoering te brengen. Dat vindt ik mooi om te doen. Ik krijg energie van verbeteren en groeien, zodat we als team steeds meer klanten kunnen welkom heten en blij kunnen maken met onze producten en diensten. Om zo naar de toekomst een groter en nog sterker MKB bedrijf te blijven. Prive Loopt graag een rondje hard en fiets graag een rondje op mijn mountainbike door de bossen.

Daniël Zuijdwegt

Daniël Zuijdwegt

Manager klantenservice

“Laat uw vriendelijkheid bij iedereen bekend zijn”

Daniël vindt het heerlijk om met mensen te werken en als Manager klantenservice zit hij daarom goed op zijn plek. Hij werkt graag samen, helpt klanten of geeft advies. Het meeste plezier haalt hij uit het oplossen van een probleem door positief mee te denken. In zijn vrije tijd speelt Daniël graag bordspellen met het gezin of vrienden, zoals Wingspan en King of Tokyo.

Wilma Grondsma – Veenboer

Wilma Grondsma – Veenboer

Klantenservice medewerker

“Enjoy the little things in life”

Wilma begon als de eerste officiële werknemer bij Eccellente en nog steeds is ze een groot onderdeel van het bedrijf. Als klantenservice medewerker beantwoordt Wilma allerlei mailtjes en belletjes van klanten, ze vindt het fijn om klanten te helpen met het oplossen van hun probleem. Naast het werk zelf bestempelt ze de gezellige bbq- en teamuitjes als leukste herinnering. In haar vrije tijd leest, wandelt en tennist Wilma graag.

Wouter Houben

Wouter Houben

Allround-medewerker

“Niet geschoten is altijd mis”

Vanuit zijn stage voor de opleiding Marketing & Communicatie is Wouter blijven hangen bij Eccellente. Hij schrijft de vele teksten voor de website en helpt klanten met hun vragen en problemen. Wouter omschrijft Eccellente als een altijd positief en hardwerkend team, waar iedereen altijd met plezier komt te werken. “En… we houden van koffie en kunnen dan ook geen dag zonder!”

Sandra Meester

Sandra Meester

Medewerker klantenservice

“Do what makes you happy!”

Ik vind het leuk om op de klantenservice te werken, omdat het erg divers is: telefoon, email, chat, retourpakketten... noem maar op! Ik het heerlijk vind om met mensen te werken en geef daarbij graag advies en tips en denk graag met ze mee in oplossingen. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om samen met de klant de juiste producten voor de koffiemachine uit te zoeken, zodat deze het juiste onderhoud krijgt en de klant lang van zijn koffiemachine kan genieten. En door verschillende vragen van de klant over de verschillende type koffiemachines doe je steeds weer nieuwe kennis op ;) Naast koffieleuten, wandelen en uitgaan reis ik graag naar verre en zonnige bestemmingen waar ik nog niet eerder ben geweest!

Inoek Bolt

Inoek Bolt

Stagiair

“Het mooiste wat je kan worden is jezelf”

Leer onze stagiaire Inoek kennen! Ze volgt de opleiding Marketing & Communicatie aan ROC Firda in Sneek. Door de verhalen van een klasgenoot is ze bij Eccellente terecht gekomen. Inoek: “Een klasgenoot heeft eerder bij Eccellente stagegelopen en vertelde veel positieve verhalen over het bedrijf. Hierdoor werd ik nieuwsgierig!” Tijdens haar stage wil Inoek ontdekken hoe online marketing precies in zijn werking gaat. Zo werkt Inoek mee op de klantenservices, is ze regelmatig orders aan het inpakken en gaat ze bezig met het opzetten van nieuwe social media kanalen.

Peter van Dijk

Peter van Dijk

Stagiair

“Niet perfect is ook goed”

Maak kennis met onze stagiaire Peter! Peter volgt de opleiding Marketing & Communicatie aan ROC Firda en ondersteunt de komende tijd het Eccellente-team. Peter: “Ik voel me echt onderdeel van het team door de collegialiteit en de werkzaamheden die ik mag uitvoeren. Ik doe veel werkervaring op voor de toekomst!”. Zo is hij regelmatig op de klantenservices te vinden en houdt hij zich bezig met het verwerken van bestellingen. Goed bezig Peter!

Dirk Jan Pheifer

Dirk Jan Pheifer

Oprichter / Productontwikkeling

Vanaf de zolderkamer een koffiemachine verkopen tot aan een nieuwe pand op het mooiste plekje van Sneek met een groot internationaal magazijn vol met onderhoudsproducten. Dat is de weg die Dirk Jan heeft gelopen met zijn bedrijf Eccellente, waarin zijn liefde voor koffie centraal stond. Nu, 15 jaar later, heeft hij 80% van de aandelen overgedragen maar nog altijd met veel passie actief in productontwikkeling van het prachtige Eccellente merk!

Judith de Boer

Judith de Boer

Allround-medewerker

“Koffie!”

Maak kennis met Judith! Haar liefde voor koffie en haar interesse in marketing, communicatie en evenementorganisatie kwamen perfect samen tijdens haar stage bij Eccellente. Na haar stage is ze gebleven in het flexteam. Judith: “Ik voel me echt onderdeel van het team door de collegialiteit en de werkzaamheden die ik mag uitvoeren. Ik doe veel werkervaring op voor de toekomst!”. Zo is ze is regelmatig op de klantenservices te vinden en houdt ze zich bezig met het verwerken van bestellingen. Het leukste dat ze tot nu toe heeft gedaan? Judith: “Samen met Syl heb ik overheerlijke kerstkoffies gemaakt en een bijpassende smaaksessie georganiseerd voor het team. Iedereen was zeer positief over de kerstkoffies! We hebben een blog geschreven zodat klanten ook kunnen genieten van de kerstkoffies”. Goed bezig Judith!

John

John

Productiemedewerker

Jarenlang werkte John bij ons als magazijnmedewerker, maar helaas werd hij in 2020 getroffen door een beroerte. Zijn rechterkant is verlamd en ook zijn spraak is er niet meer. Op therapeutische basis werkt John alsnog een paar uurtjes in het bedrijf en zet hij vanuit zijn rolstoel producten in elkaar met één hand. Altijd verrassend snel en met veel plezier! Wij zijn blij dat we John als nog een paar uur per week in ons midden hebben.