Team

Lianne Zijlstra – Pheifer
Commercieel directeur
“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

 

Lianne bestempelt haarzelf als ‘manusje van alles’, waarin ze op alle vlakken kan bijspringen en adviseren. Hoofdzakelijk houdt ze haar bezig met zaken op middellang termijn en doet ze onderzoek naar nieuwe innovaties die ze kunnen uitvoeren. In haar vrije tijd gaat ze graag paardrijden, gezellig met het gezin erop uit en activiteiten in de kerk bezoeken.

 
 

Dirk Jan Pheifer
Eigenaar
“Eerlijkheid duurt het langst”

 

Vanaf de zolderkamer een koffiemachine verkopen tot aan een nieuwe pand op het mooiste plekje van Sneek met een groot internationaal magazijn vol met onderhoudsproducten. Dat is de weg die Dirk Jan heeft gelopen met zijn bedrijf Eccellente, waarin zijn liefde voor koffie centraal stond. Nu, 15 jaar later, nog steeds aan het roer van dit groeiende en innoverende bedrijf. In zijn vrije tijd drinkt hij graag koffie en denkt hij nog iets te veel aan het werk.

Stefan Gerritsma
Magazijn medewerker
“Vi veri veniversum vivus vici”

 

Stefan houdt als magazijnmedewerker ons magazijn netjes en geordend. Hij pakt orders in en maakt ze klaar voor verzending naar de groothandel, magazijn of onze klanten. Zijn leukste herinnering aan Eccellente is zijn eerste werkdag: “ik voelde mij heel erg welkom”. In zijn vrije tijd doet Stefan graag aan airsoft, gamen of pakt hij een terrasje.

 
   

Petra Zuijdwegt – Tolhoek
Productiemedewerker
“Leef per dag en maak je geen zorgen over morgen, geniet van vandaag!”

 

Petra is als productiemedewerker handig met het maken van producten, met name de producten met gondeldoosjes en de stickers plakken op de Mr. Taylor flesjes. Ze haalt het meeste plezier uit maken van de doosjes en filters. In haar vrije tijd leest Petra graag een boek, gaat ze wandelen of is ze creatief bezig.

Daniël Zuijdwegt
Manager klantenservice
“Laat uw vriendelijkheid bij iedereen bekend zijn”

 

Daniël vindt het heerlijk om met mensen te werken en als Manager klantenservice zit hij daarom goed op zijn plek. Hij werkt graag samen, helpt klanten of geeft advies. Het meeste plezier haalt hij uit het oplossen van een probleem door positief mee te denken. In zijn vrije tijd speelt Daniël graag bordspellen met het gezin of vrienden, zoals Wingspan en King of Tokyo.

 
 

Wilma Grondsma – Veenboer
Klantenservice medewerker
“Enjoy the little things in life”

 

Wilma begon als de eerste officiële werknemer bij Eccellente en nog steeds is ze een groot onderdeel van het bedrijf. Als klantenservice medewerker beantwoordt Wilma allerlei mailtjes en belletjes van klanten, ze vindt het fijn om klanten te helpen met het oplossen van hun probleem. Naast het werk zelf bestempelt ze de gezellige bbq- en teamuitjes als leukste herinnering. In haar vrije tijd leest, wandelt en tennist Wilma graag.

Wouter Houben
Allround-medewerker
“Niet geschoten is altijd mis”

 

Vanuit zijn stage voor de opleiding Marketing & Communicatie is Wouter blijven hangen bij Eccellente. Hij schrijft de vele teksten voor de website en helpt klanten met hun vragen en problemen. Wouter omschrijft Eccellente als een altijd positief en hardwerkend team, waar iedereen altijd met plezier komt te werken. “En… we houden van koffie en kunnen dan ook geen dag zonder!”

 
 

Senna
Stagiair marketing en communicatie
“Een nee heb je, een ja kun je krijgen”

 

Senna doet de opleiding Marketing, Communicatie en Eventmangement aan de ROC Friese Poort in Sneek en loopt nu stage bij Eccellente. Het leek haar een leuk en leerzaam bedrijf en daarom heeft ze hier gesolliciteerd. Ze vindt het erg leuk om met klanten te werken, hen te helpen en blij te maken. In haar vrije tijd voetbalt ze graag of spreekt ze met vriendinnen af.

Hieke Blaauw
Stagiair
“Keep going, keep growing”

 

Hieke versterkt het team van Eccellente als stagiair marketing en communicatie. Ze vindt het heel leuk om social media posts te bedenken en te maken, maar ook om contact te hebben met klanten en hen te helpen. In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vrienden, bakt of kookt ze er op los en kijkt ze Netflix.

   
 

Elif Yilmaz
Flexwerker
“Alles gebeurt met een reden, denk er niet teveel over na en heb vertrouwen”

Elif bleef hangen bij Eccellente na een leuke stageperiode voor haar opleiding Marketing &
Communicatie. Ze werkt nu op flexibele basis bij ons om klanten te helpen met hun
probleem. Ze haalt het meeste plezier uit vragen die ze echt even moet onderzoeken. Als je
dan een goed en uitgebreid antwoord kan geven, voelt dat goed! De laatste stagedag
bestempelt Elif als leukste herinnering, niet omdat het de laatste dag was, maar omdat ze
met z’n allen Turkse koffie gingen drinken.

John
Productiemedewerker

 

Jarenlang werkte John bij ons als magazijnmedewerker, maar helaas werd hij in 2020 getroffen door een beroerte. Zijn rechterkant is verlamd en ook zijn spraak is er niet meer. Op therapeutische basis werkt John alsnog een paar uurtjes in het bedrijf en zet hij vanuit zijn rolstoel producten in elkaar met één hand. Altijd verrassend snel en met veel plezier! Wij zijn blij dat we John als nog een paar uur per week in ons midden hebben.