ECCELLENTE Grey+ waterfilters - alternatief voor Jura Smart filterpatronen - 3 stuks

ECCELLENTE Grey+ waterfilters - alternatief voor Jura Smart filterpatronen - 3 stuks

Set van 3 Eccellente Grey+ waterfilters. Vervangend Eccellente waterfilter zonder automatische filter herkenning. Eccellente alternatief voor Jura Smart filterpatronen. Tot 6 maanden zacht water. Lees de handleiding voor gebruik.
Lees meer
45,95 34,50
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie
Eccellente

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

Set van 3 Eccellente Grey+ waterfilters
Tot 6 maanden zacht en gefilterd water.
Vervangend Eccellente waterfilter, compatible met Jura D4, D6, E4, E6, E60, E8, E80, J8, S8, S80, Z6, Z8, Z10, ENA4 & ENA8 koffiemachines.

> Wordt niet automatisch herkent door je JURA koffiemachine <

 

Alternatief waterfilter voor Jura Claris Smart filterpatronen

Deze waterfilters zijn een alternatief voor Jura Claris Smart+ waterfilters. Hierbij is het goed om te weten dat deze waterfilters niet automatisch worden herkend door je Jura koffiemachine. Dit is geen probleem, want de werking is hetzelfde, je past alleen een instelling aan in je Jura koffiemachine om de melding voor het vervangen van het waterfilter te laten verdwijnen. Volg hiervoor onderstaande stappen uit de handleiding en vervang het waterfilter uiterlijk iedere twee maanden. 

 

Handleiding

Stap 1: stel je Jura koffiemachine in op 'geen filter'.
Stap 2: stel je koffiemachine in op de laagst mogelijke waterhardheid.
Stap 3: dompel het Eccellente Grey+ waterfilter circa 1 minuut onder water om de lucht te laten ontsnappen.
Stap 4: plaats het waterfilter in het waterreservoir en tap een kopje heet water af.

Verder adviseren wij je om je Jura koffiemachine twee keer per jaar te ontkalken. Waterfilters houden niet al het kalk tegen. Door deze ontkalkings beurten spoel je de leidingen in je koffiemachine even goed door. Voor het ontkalken van je Jura koffiemachine adviseren wij Eccellente Ontkalkingstabletten voor Jura.

 

Omschrijving

Met een Jura koffiemachine ben je verzekerd van goede kwaliteit. De premium koffiemachines van Jura staan bekend om hun klasse en degelijkheid. Met een Jura koffiemachine geniet je jarenlang van de lekkerste kop koffie. Daarbij is het van belang dat je jouw Jura koffiemachine goed onderhoudt. Door regelmatig te ontkalken, reinigen en het waterfilter te vervangen, verleng je de levensduur van jouw apparaat.


Nederland kent over het algemeen redelijk hard water. Ontdek de waterhardheid bij jou in de regio. Kalkafzetting in de leidingen van je koffiemachine zorgt ervoor dat jouw koffiemachine minder goed functioneert en uiteindelijk zelfs stuk kan gaan. Eccellente Grey+ waterfilters verminderen de vorming van kalk. Daarnaast worden metalen verwijderd en voorkomt een waterfilter nare luchtjes. Met 1 Eccellente Grey+ waterfilter geniet je tot 2 maanden van zacht en gefilterd water.


Ondanks dat Eccellente Grey+ waterfilters niet automatisch worden herkend door je Jura koffiemachine is dit hét betaalbare alternatief voor Jura Smart waterfilters. Eccellente biedt kwalitatief hoogwaardige waterfilters aan tegen een scherpe prijs. Volg simpelweg de handleiding van enkele stappen bij het plaatsen en vervangen van het Eccellente Grey+ waterfilter en je geniet nog jaren van heerlijke koffie uit jouw Jura koffiemachine. Wil je van jouw koffiemoment een unieke ervaring maken? Probeer dan Eccellente Single Origin Nicaragua Espressobonen uit, voor een heerlijk zachte koffie met zoete tonen van karamel.

 

Kooptip

Waterfilters zorgen voor minder kalkafzetting in je koffiemachine. Wist je dat het daarnaast ook belangrijk is om regelmatig het koffievet te verwijderen? Gebruik hiervoor Eccellente 2in1 Reinigingstabletten voor Jura. Hiermee ontvet je jouw Jura koffiemachine en verwijder je achtergebleven koffieresten.

 

Opmerking

Zie onze specifieke instructies voor Jura E4, ENA4, E6 en E8 koffiemachines:
- JURA E4 & ENA4 - gebruik van Eccellente Grey+ waterfilter
- JURA E6, E8 & S8 - gebruik van Eccellente Grey+ waterfilter

Naam Grey+ waterfilters - alternatief voor Jura Smart filterpatronen - 3 stuks
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E0629
SKU E-0629
EAN 8720682981078
Conditie Nieuw

Bundel producten

Jura Deal
Grey+ waterfilters - alternatief voor Jura Smart filterpatronen - 3 stuks
Grey+ waterfilters - alternatief voor Jura Smart filterpatronen - 3 stuks
52,46 54,45 Toevoegen