DeLonghi waterfilters

Keuzehulp
5 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters


Eccellente is gespecialiseerd in het leveren van onderhoudsproducten voor alle merken espressomachines. Ben je op zoek naar DeLonghi waterfilters? Deze kun je bij ons heel snel en gemakkelijk online bestellen. Neem op je gemak een kijkje in het uitgebreide assortiment en ontdek de voordelen van Eccellente!

 

Waarom een DeLonghi filter gebruiken?

Als het leidingwater in jouw woonplaats relatief veel kalk bevat, dan kan dit een negatieve impact hebben op de levensduur van je koffieapparaat. Een DeLonghi filter zorgt ervoor dat het leidingwater gefilterd wordt alvorens het de machine in gaat. Hierdoor wordt de vorming van kalk in je DeLonghi apparaat aanzienlijk verminderd. Zo kan je koffieapparaat langer mee, en kun jij elke dag weer genieten van lekkerdere koffie, gemaakt met gefilterd water!

Het plaatsen van een DeLonghi waterfilter is eenvoudig. Het verwijderen van het oude DeLonghi waterfilter en het plaatsen van een nieuw waterfilter is zo gepiept. Voor een volledige instructie kun je de productpagina bezoeken van het Eccellente DeLonghi waterfilter

 

Hoe lang kan ik gebruik maken van een DeLonghi waterfilter?

Wanneer je een DeLonghi waterfilter in je waterreservoir hebt gestopt kun je er standaard van uit gaan dat het waterfilter 2 tot 3 maanden mee gaat. Afhankelijk van het gebruik van je apparaat kan dit verschillen, als je veel gebruik maakt van je DeLonghi gaat het waterfilter minder lang mee. Gebruik je je apparaat minder, dan gaat het waterfilter langer mee. Onze experts raden aan in ieder geval je DeLonghi waterfilter om de 3 maanden te vervangen om de kwaliteit en smaak te waarborgen van je DeLonghi apparaat.

 

Ons assortiment DeLonghi waterfilters

 

Het DeLonghi Ecam waterfilter filtert niet alleen kalk, maar ook andere verontreinigingen zoals chloor, lood en koper uit het leidingwater. Dit geldt overigens ook voor het DeLonghi filter van ons eigen merk. Zoek je een DeLonghi Magnifica waterfilter? Ook daarvoor kun je bij Eccellente terecht. Raadpleeg voor aankoop de productomschrijvingen om te zien welke DeLonghi waterfilters geschikt zijn voor jouw apparaat. Eccellente levert alles dat je nodig hebt voor je DeLonghi magnifica onderhoud. Zo kun je behalve voor DeLonghi waterfilters ook bij ons terecht voor DeLonghi ontkalkers en DeLonghi melkreinigers.

 

DeLonghi filter bestellen bij Eccellente

 

Heb je het juiste DeLonghi filter voor jouw koffieapparaat gevonden? Als je vandaag voor 23:59 je bestelling plaatst, heb je deze de volgende dag al in huis! Daarbij profiteer je bij ons van een gratis verzending bij besteding vanaf €40 én 365 dagen retourrecht. Mocht je nog vragen hebben over DeLonghi Magnifica onderhoud of over je espressomachine van DeLonghi schoonmaken, neem dan even contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord!

 

Lees meer Lees minder