Keuzehulp
7 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Om het beste voor je trouwe Solis koffiemachine te zorgen kun je natuurlijk het beste de officiële Solis producten gebruiken. Buiten de goede werking om blijft de garantie behouden bij officiële Solis producten. Bekijk ook onze Solis ontkalkingsproducten of reinigingsproducten van Solis!

 

Wat is de functie van een Solis waterfilter?

 

Een waterfilter heeft meerdere functies, de eerste is dat een waterfilter een soort van grens is voor kalk. Zonder een waterfilter komt er zomaar kalk in je waardevolle Solis machine, gebruik je een waterfilter, dan wordt een groot gedeelte al tegengehouden. Ten tweede is het ook op invloed voor je gezondheid, je lichaam heeft natuurlijk wel een beetje kalk nodig maar teveel is slecht voor je. En als laatste grote functie zorgt een waterfilter ervoor dat de koffie smaak veel lekkerder is.

 

Hoe werkt een Solis waterfilter?

 

Een Solis waterfilter is een ontzettend gemakkelijke manier om minder vaak te hoeven ontkalken en ervoor te zorgen dat je direct veel betere koffie hebt! Dat komt namelijk doordat het Solis waterfilter onder andere chloor smakende stoffen uit het water filtert en daardoor kan jij genieten van veel betere aroma’s! Een waterfilter bestaat uit korreltjes en actieve koolstof. De korreltjes reduceren de kalk en metalen, zoals koper en lood, die in de waterleiding in huis kunnen voorkomen. De actieve koolstof filtert substanties die de smaak en geur van leidingwater aantasten.

 

Solis waterfilter bestellen bij Eccellente!

 

Solis waterfilters bestellen is bij Eccellente heel snel en gemakkelijk online te bestellen. Bestel je voor een bedrag van €40 of meer? Dan wordt je bestelling helemaal gratis verzonden. Bovendien zorgen we bij Eccellente altijd voor een snelle levering: voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis! Onverhoopt toch het verkeerde product besteld? Geen probleem, want je hebt bij Eccellente 365 dagen retourrecht. Heb je nog vragen over onze Solis waterfilters of over onze andere producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 058 581 2045.

Lees meer Lees minder