Reseller worden

Wij zijn Eccellente, dé specialist op het gebied van het onderhouden en ontkalken van koffiemachines. We verkopen de beste producten én kennis om een koffiemachine in topconditie te houden. Wil je ook onderdeel worden van de ‘Eccellente-familie’ door onze producten weder te verkopen? Word dan reseller van Eccellente!

Heb jij een (online) winkel waarin onderhoudsproducten voor koffiemachines een goede aanvulling is op jouw assortiment? Misschien is Eccellente iets voor jou! Eccellente is ons huismerk en door ons zelf ontwikkeld. Eccellente is een krachtig product en ook nog eens heel voordelig.

Wil je meer weten of reseller worden of over ons product? Neem gerust contact met ons op of vraag meteen een account aan via onze groothandel.

 

Doppio ging je voor!

Sinds 4 jaar is Chris Berry van Doppio reseller bij de groothandel van Eccellente. Doppio is een webshop met een breed assortiment in koffie, thee, onderhoud en (koffie)apparatuur. Naast de webshop hebben ze ook 33 vestiging door heel Nederland. De onderhoudsproducten van Eccellente zijn een goede aanvulling.

“Ik werk graag samen met de groothandel van Eccellente. Ze hebben een groot assortiment waarvan de prijs-kwaliteit verhouding heel goed is, maar ook altijd een snelle levering. We zitten praktisch om de hoek, wat gewoon heel fijn is”, vertelt Chris. “Maar naast het leveren van de producten, kan ik bij Dirk Jan van Eccellente ook heel goed mijn ei kwijt. Hij denkt mee en zoekt oplossingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Die goede band is mij ook heel veel waard, ik ben dus zeer tevreden!”