Solis reinigingstabletten

Keuzehulp
4 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Jij wilt toch ook dat je Solis espressomachine zo lang mogelijk goed is én de lekkerste koffie maakt? Samen zorgen wij daarvoor! Wij leveren de Solis reinigingstabletten voor je koffiemachine en jij levert de arbeid, zo onderhouden wij samen jouw waardevolle Solis koffiemachine!

 

Ons assortiment Solis producten

 

Wij verkopen twee verschillende soorten Solis reinigers! We hebben de Solis reinigingstabletten, een verpakking van 10 stuks, met deze kun je 10 keren je Solis koffiemachine reinigen. Als je vaker je koffiemachine moet reinigen of minder vaak producten wilt kopen hebben wij ook een veel voordelige verpakking met 100 tabletten! Goed voor 100 keren reinigen. Solis heeft ook een koffiebonenmaler, dit is een aparte machine die als enige functie heeft om de koffiebonen te malen. De Solis koffiemaler reiniger verkopen wij ook! 

 

Voor het interne systeem verkopen wij Solis Solipol Espressomachine Ontkalker om al het kalk te verwijderen. Ook is er een waterfilter van Solis! Bij gebruik van het Solis waterfilter neemt het filter al veel kalk op wat anders in je koffiemachine terecht zou komen.

 

Hoe maak je je Solis koffiemachine weer schoon?

 

Voor beide producten is de instructie natuurlijk anders. De Koffiemolenreiniger van Solis is ontzettend gemakkelijk, de reinigingstabletten van Solis zijn in de vorm van een koffieboon gemaakt. Als je je Solis espressomachine wilt reinigen verwijder je eerst alle koffiebonen uit het bonenreservoir, daarna moet je de Solis koffieboonreiniger in het normale bonenreservoir doen en zet daarna een kop koffie hoe je dat normaal gesproken ook doet! De instructie voor de Solis reinigingstabletten is anders. Meestal hebben Solis espressomachine een automatisch programma, heb je dit niet? Is dit Solis koffiemachine natuurlijk verschillend, de handleiding van je espressomachine is natuurlijk leidend.

Lees meer Lees minder