Siemens EQ6 waterfilters bij Eccellente

Keuzehulp
7 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Het onderhouden van je Siemens machine is ontzettend belangrijk om je EQ6 apparaat in topconditie te houden. Een belangrijk onderdeel hiervan is het gebruik maken van een waterfilter als de waterhardheid hoog is in je regio. Daarnaast is ontkalken en reinigen ook erg belangrijk. Raadpleeg de handleiding van je EQ6 apparaat voor de juiste benodigdheden. 

Ben je benieuwd naar de waterhardheid in je omgeving? Lees onze blogpost hierover: Wat is de waterhardheid van mijn provincie?

Wat doet een waterfilter?

Een waterfilter zorgt ervoor dat onzuiverheden zoals kalk, chloor en lood tot een minimaal niveau worden gefilterd. Het voordeel hiervan is dat er meer kans is op aroma-ontwikkeling bij het zetten van koffie. Een ander groot voordeel van het waterfilter is dat het dus ook kalk filtert. Het filteren van kalk zorgt ervoor dat er vrijwel geen kalkopbouw plaatsvindt in je Siemens EQ6 apparaat. Hierdoor verminder je de kans aanzienlijk dat er schade kan ontstaan door verstoppingen.

 

Welk waterfilter heb ik nodig voor mijn EQ6?

Jouw Siemens EQ6 apparaat maakt gebruik van het Brita Intenza van Siemens. Dit waterfilter is er ook in een huismerk variant, Eccellente Brita Intenza waterfilter voor Siemens. Dit Siemens EQ6 waterfilter is ook uitstekend te gebruiken in je apparaat. Daarnaast heeft Eccellente ook nog naar eigen reinigingstabletten en ontkalkingstabletten voor Siemens. 

 

Verzending van je bestelling bij Eccellente!

Als je onderhoudsproducten bij Eccellente voor je Siemens EQ6 besteld hebt wil je natuurlijk snel aan de slag. Wij proberen daarom ook dat jij zo snel mogelijk je bestelde artikelen in huis hebt! Wij werken samen met goede bedrijven als PostNL en DHL die het mogelijk maken dat jij nog tot 23:59 onderhoudsproducten kunt bestellen en het de volgende dag al kan gebruiken! Om precies te weten hoe laat zij ongeveer komen krijg je een bevestigingsmail van ons met daarin de Track and Trace.

Lees meer Lees minder