EcoDecalk & Waterfilter set - DLSC322

DELONGHI EcoDecalk & Waterfilter set - DLSC322

DELONGHI EcoDecalk & Waterfilter set - DLSC322

Onderhoudsset voor DeLonghi espressomachines. Bevat twee DeLonghi ECAM waterfilters en een DeLonghi EcoDecalk ontkalker.

€27,95 €25,95
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 48%
ECCELLENTE Coffee Care Set voor DeLonghi espressomachine

Deze set voor DeLonghi koffiemachine geeft je alle producten die je nodig hebt om je DeLonghi machine 2 maanden te onderhouden.

€25,95 €13,50
Product informatie

Inhoud

Twee DeLonghi ECAM waterfilters, goed voor 4 maanden gefilterd water
Een flesje DeLonghi EcoDecalk ontkalker 200ml, goed voor 2 ontkalkingsbeurten

Beschrijving

Om je DeLonghi machine goed te onderhouden is het tijdig vervangen van je waterfilter en het ontkalken van je apparaat erg belangrijk. Wanneer je dit niet op tijd doet is de kans dat er uiteindelijk schade komt in je machine groot. Met deze onderhoudsset van DeLonghi kun jij je machine goed onderhouden!

Het DeLonghi ECAM waterfilter zorgt ook voor een betere aroma ontwikkeling omdat het waterfilter smaak verstorende stoffen uit het water filtert. Daarnaast filtert het waterfilter kalk uit je water. Hierdoor hoef je veel minder vaak te ontkalken. De DeLonghi EcoDecalk is bedoeld om het overgebleven kalk uit je machine te verwijderen. Hardnekkig kalk kan schade veroorzaken in de leidingen van je apparaat, daarom is het aanbevolen om eens in de 3 maanden te ontkalken wanneer er een waterfilter aanwezig is in je apparaat.

Instructies
Volg de instructies van de handleiding van de koffiemachine voor de juiste instructies. Bruikbaar voor alle DeLonghi koffiemachines.

Naam:
EcoDecalk & Waterfilter set - DLSC322
Merk:
DELONGHI
SKU:
E-0587
Product code:
DLSC322
EAN:
8004399022508
Voorgaande productnummers:
DLSC322 - AS00002528
Conditie:
Nieuw
EcoDecalk & Waterfilter set - DLSC322

EcoDecalk & Waterfilter set - DLSC322

Recent bekeken