DeLonghi ontkalkers

Keuzehulp
8 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Heb je een DeLonghi espressomachine en ben je op zoek naar geschikte DeLonghi ontkalkers? Dan ben je bij Eccellente aan het juiste adres! Of je nu een speciale DeLonghi Magnifica ontkalker zoekt of een universele ontkalker, wij hebben alles op het gebied van onderhoud van DeLonghi apparaten.

Wij verkopen al vele jaren ontkalkers voor Delonghi ! Zowel van origineel als van ons eigen huismerk Eccellente. Alle Delonghi ontkalkers zijn grondig getest en uitstekend te gebruiken voor je apparaat. Naast Delonghi ontkalkers verkopen wij ook vrijwel alle andere onderhoudsartikelen voor Delonghi apparaten, denk hierbij aan melkreinigers en waterfilters. Heb je twijfels over een van onze producten? Schroom niet om een van onze experts in te schakelen om je vragen te beantwoorden!

 

Waarom moet ik mijn espressomachine van DeLonghi ontkalken?

Het leidingwater in Nederland en België is van uitstekende kwaliteit. Het is echter wel vrij hard, wat wil zeggen dat er relatief veel kalk in het water zit. Die kalk zet zich af aan de binnenkant van je water verbruikende apparaten en zal ze op den duur gaan aantasten, waardoor ze kapot kunnen gaan. Ook je DeLonghi espressomachine heeft hieronder te lijden. Het is voor de levensduur van het apparaat belangrijk om het periodiek te ontkalken. Daarbij geldt voor veel merken dat de garantie op het koffieapparaat vervalt als het niet periodiek ontkalkt wordt. Het is om deze reden dus belangrijk om regelmatig je apparaat te ontkalken met een ontkalker voor Delonghi.

Gaat het rode lampje in je Delonghi koffiemachine branden? Meestal gaat het lampje branden na 2 maanden of sneller als je veel gebruik maakt van je Delonghi apparaat. Het is tijd om een ontkalkingsbeurt te doen met een van onze Delonghi koffiemachine ontkalkers als het lampje begint met branden. Volg de instructie van je handleiding of volg een van onze instructies van het ontkalken van een DeLonghi Magnifica

 

Ons assortiment DeLonghi ontkalkers

Als specialist op het gebied van DeLonghi reinigers biedt Eccellente een uitgebreid assortiment op het gebied van DeLonghi ontkalking. Wij leveren vloeibare DeLonghi ontkalking producten, zoals DeLonghi EcoDecalk Mini (goed voor 2 ontkalkingsbeurten) en DeLonghi EcoDecalk 500ml (voor 5 ontkalkingsbeurten). Je kunt ook kiezen voor een vloeibare DeLonghi ontkalker 500ml van ons eigen huismerk.

Behalve DeLonghi ontkalkers leveren wij ook DeLonghi waterfilters en DeLonghi melkreinigers. Maak je regelmatig gebruik van je melksysteem van je Delonghi Magnifica of Nespresso Delonghi? Reinig dan ook je melksysteem regelmatig, bij veel gebruik het liefst 1x per week om alle nare bacteriën te verwijderen.

Deze Delonghi ontkalkers zijn op basis van melkzuur geproduceerd. De fabriek waar jouw Delonghi apparaat wordt gemaakt adviseert te ontkalken met melkzuur. Neem bijvoorbeeld de Eccellente snelontkalker voor DeLonghi. Deze ontkalker is op basis van melkzuur en dus kun je dus uitstekend gebruiken om jouw Delonghi apparaat mee te ontkalken. In deze fles zit 500ml aan melkzuur ontkalker, dat is goed voor 5 ontkalkingsbeurten!

 

DeLonghi ontkalkers bestellen bij Eccellente

Heb je de juiste DeLonghi ontkalkers voor jouw espressomachine gevonden? Dan is bestellen zo geregeld! Je profiteert bij Eccellente van aantrekkelijke voordelen, zoals een gratis verzending bij besteding vanaf €40 en 365 dagen retourrecht. En als je vandaag voor 23:59 besteld, heb je je DeLonghi ontkalking product de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen over het ontkalken van DeLonghi Magnifica’s of over DeLonghi Magnifica onderhoud in het algemeen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

 

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Het meeste water in Nederland zit tussen rond de 8dH. Toch zijn er veel plekken in Nederland waar de waterhardheid hoger is dan 8dH, benieuwd wat de waterhardheid in jouw buurt is? Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

 

Lees meer Lees minder