Eccellente onderhoudspakketten

Keuzehulp
32 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
24 van 24 gezien
Toon volgende artikelen

Door je koffiemachine goed te onderhouden is de levensduur tot wel de helft langer. Sommige machines geven zelf aan wanneer ze weer gereinigd moeten worden, heb je dit niet? Doe dit bij gemiddeld gebruik eens per 1 à 2 maanden. Ook is het Eccellente Onderhoudspakket voordeliger dan de losse producten, je bespaart hier mee.

 

Is het Eccellente onderhoudspakket goed voor mijn merk espressomachine?

Heb je een espressomachine van Siemens, Bosch, Krups, Miele, Philips of Saeco? Dan verkopen wij het juiste Onderhoudspakket van Eccellente, in dit pakket zitten 4 flacons snelontkalker, 10 reinigingstabletten, siliconenvet en een melkslang. Wij verkopen natuurlijk ook verschillende losse Eccellente ontkalkers, reinigingstabletten, Eccellente waterfilters voor verschillende merken en de Eccellente melksysteemreiniger.

 

Clean & Care van Eccellente

Naast het normale onderhoudspakket is er ook een nieuw pakket om je koffiemachine goed te behandelen. In het Clean & Care pakket zit een borsteltje om de melkslang van binnen schoon te  maken, een nieuwe melkslang, 2 verschillende maten O-ringen (9 en 48 mm) en siliconenvet. Er bestaat een Clean & Care set voor Siemens, Bosch, Philips en Saeco

 

Eccellente onderhoudspakket bestellen bij Eccellente!

Onderhoudsproducten bij Eccellente bestellen is een eitje. Jij kiest al je artikelen die je nodig hebt, doet deze vervolgens in je winkelmandje, dan typ je je adres in waar wij je pakketje naar mogen sturen, daarna kies je op welke manier je wilt betalen en als laatste moet je nog betalen. Als je deze stappen bent doorlopen hoef je alleen nog maar één dag te wachten en dan kun je al aan de slag! Succes!

Lees meer Lees minder