Snelontkalker voor Senseo

ECCELLENTE Snelontkalker voor Senseo

ECCELLENTE Snelontkalker voor Senseo

Eccellente Snelontkalker op basis van Citroenzuur voor Senseo. Zeer voordelig en effectief. Voor 23:30 besteld is morgen in huis. Laagste prijs garantie.

€2,95 €1,99
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Let op: Deze ontkalker is voor de voor de Senseo koffiepadmachine. Voor de Senseo Sarista bonenmachine heeft u de Eccellente Melkzuur ontkalker nodig. Philips Saeco Sarista vereist namelijk een melkzuur ontkalker. 

Inhoud
1 flacon, á 100ml
Goed voor 1 keer ontkalken

Omschrijving
Eccellente ontkalker voor Senseo koffiepadmachine zorgt ervoor dat uw Senseo koffiemachine langer blijft presteren, en u optimaal kunt blijven genieten van uw koffie. Dit product is tevens geschikt voor het ontkalken van andere huishoudelijke apparaten zoals waterkokers en strijkmachines. 

Snel en krachtig ontkalken.
Uw Senseo padmachine moet regelmatig ontkalkt worden, zelfs als u kalkarm water gebruikt. Kalk hecht zich aan alle waterrijke plaatsen van de Senseo.. Het ergst getroffen worden het verwarmingselement in de machine. Hoe meer kalk op het element zit, hoe meer warmte er verloren gaat. Het opwarmen duurt dan steeds langer en er komt minder koffie in het kopje.

Eccellente Snelontkalker voor Senseo is nu nog krachtiger in het ontkalken van uw waardevolle Senseo koffiemachine of koffiezetter. Daarnaast is ook de verpakking kleiner gemaakt. Hierdoor is een efficiëntere distributie mogelijk, en ontstaat er minder afval. Goed nieuws voor ons milieu dus!

Ontkalk uw espressomachine regelmatig

Eccellente adviseert om maandelijks uw Senseo padmachine koffiezetapparaten te ontkalken voor
• optimaal smaakbehoud;
• langere levensduur van machine;
• het snel laten opwarmen van water.

De Eccellente snelontkalker voor Senseo is erg geconcentreerd, de vloeistof bevat minder water dan de andere ontkalkers. Hierdoor hebt u maar 100 ml per ontkalkingsbeurt nodig en zult u meer water toevoegen om de ontkalker te verdunnen. De flacon lijkt klein maar staat gelijk aan een andere ontkalker.

Instructie 

1) Vul het waterreservoir van uw Senseo met 100 ml Eccellente Snelontkalker en vul deze tot aan de max met schoon water.
2) Plaats de opvangbak onder de tuit van uw Senseo, zodat er water opgevangen kan worden.
3) Druk op de knop voor twee kopjes koffie, laat het het ontkalkingsmiddel doorlopen en wacht eventjes. Hierdoor kan het ontkalkingsmiddel goed inwerken.
4) Herhaal stap 3  nog enkele keren totdat het reservoir leeg is.
5) Vul nu het reservoir van uw Senseo met schoon water en druk op de knop voor twee kopjes enkele keren totdat het reservoir leeg is. 
6) Maak na afloop de padhouder schoon

Opmerking 
Let op: Doordat de Eccellente Senseo  ontkalker een natuurproduct is kan het zijn dat de kleur van de ontkalker varieert.
Let op: voor de Senseo Sarista heeft u de Eccellente Melkzuur ontkalker nodig. Philips Saeco Sarista vereist namelijk een melkzuur ontkalker

___
Bekijk Veiligheidsinformatieblad

Gerelateerd artikel: Wat is het verschil tussen citroenzuur en melkzuur?

Naam:
Snelontkalker voor Senseo
Merk:
ECCELLENTE
SKU:
E-0006
Product code:
E-0006
EAN:
0737212979205
Veiligheidsblad:
Conditie:
Nieuw
| cees

verwacht en uitgekomen. goed alternatief voor orgineel

| Henk

Super produkt. Top

| Gerdy Kuipers

Produkt is prima, heel tevreden. . Snelle levering

| I. Van Hput

Handig. Makkelijk in gebruik

| HaeMKa

Goede snelontkalker Senseo Sarista. Deze snelontkalker doet zijn werk uitstekend.<br>En een stuk goedkoper dan die van Philips zelf<br>Echte aanrader

4.6 sterren op basis van 5 beoordelingen
Snelontkalker voor Senseo

Snelontkalker voor Senseo

Recent bekeken