ECCELLENTE ontkalker voor filter koffiezetapparaat en waterkoker - 7 stuks

ECCELLENTE ontkalker voor filter koffiezetapparaat en waterkoker - 7 stuks

Kalkresten in je waterkoker? Smaakt je filterkoffie minder lekker door kalkaanslag? Verwijder snel, veilig & efficiënt kalk uit jouw filter koffiezetapparaat of waterkoker met Eccellente Ontkalker.
Goed voor 7 ontkalkingsbeurten. Op basis van Citroenzuur
Lees meer
20,65 16,75
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie
Eccellente

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

7 flacons, van 100ml per stuk
Goed voor 7 keer ontkalken

 

Omschrijving

Geniet jij thuis ook van heerlijke snelfilterkoffie uit je filter koffiezetapparaat of thee uit jouw waterkoker? Ons leidingwater is rijk aan kalk waardoor bij iedere pot koffie of thee kalkafzetting plaatsvindt. Kalk hoopt zich op waardoor je waterkoker of filterkoffiemachine meer tijd en elektriciteit nodig heeft om het water te verhitten. Wist je dat kalk de nummer 1 reden is dat koffiezetapparaten of waterkokers stuk gaan? Voorkom een defecte filterkoffieapparaat of waterkoker door regelmatig te ontkalken. Wij adviseren om beide keukenapparaten ten minste éénmaal per twee maanden te ontkalken.

 

Geschikt voor alle merken koffiemachines en waterkokers

Of je nu in het bezit bent van een eenvoudig model koffiezetter, een uitgebreid filterkoffiemachine, een luxe waterkoker of een bescheiden model waterkoker. Deze set van 7 flacons Eccellente ontkalker voor filter koffiezetapparaat en waterkoker is voor ieder merk geschikt.

 

Instructies

Ontkalken van filter koffiezetapparaat in 3 eenvoudige stappen:

Stap 1: vul de filterkoffiemachine met circa 0,7 liter water en voeg de inhoud van 1 flacon Eccellente Snelontkalker toe.
Stap 2: zet de koffiemachine aan en laat deze volledige doorlopen (zonder koffie of filter).
Stap 3: spoel de koffiepot om en laat de koffiemachine tweemaal volledig doorlopen met alleen kraanwater om eventueel achtergebleven resten van de ontkalker te verwijderen. Je koffiezetter is nu ontkalkt en klaar voor gebruik!

Ontkalken van waterkoker in 3 gemakkelijke stappen:

Stap 1: vul de waterkoker met circa 0,7 liter water en breng dit aan de kook.
Stap 2: voeg de inhoud van 1 flacon Eccellente Snelontkalker toe en laat het water met ontkalker circa 15 minuten staan om te laten inwerken. Let op: laat de ontkalker niet koken want deze gaat dan schuimen.
Stap 3: giet het mengsel van ontkalker en water weg en spoel de waterkoker enkele malen grondig om met schoon water. Je waterkoker is ontkalkt en nu weer klaar voor gebruik!

Naam ontkalker voor filter koffiezetapparaat en waterkoker - 7 stuks
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E0680
SKU E-0680
EAN 8720682981276
Veiligheidsblad Download MSDS
Voorgaande productnummers E-0006 - E0006
Conditie Nieuw