Melksysteemreiniger - Minitabletten 180 gram

JURA Melksysteemreiniger - Minitabletten 180 gram

JURA Melksysteemreiniger - Minitabletten 180 gram

JURA Melksysteemreiniger. Speciaal ontwikkeld om je JURA melksysteem te ontzien van bacteriën en aanslag. Voor 23:30 besteld is morgen in huis.

€27,50 €25,00
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 70%
ECCELLENTE Melksysteem Reiniger

Eccellente melksysteem reiniger. Uitstekend alternatief om het melksysteem mee te reinigen. Voor 23:30 besteld is morgen in huis. Laagste prijs garantie.

€25,00 €7,50
Product informatie

Inhoud
1 pot JURA melksysteemreiniger 180 gram, goed voor 60 reinigingsbeurten.

Omschrijving
Om jouw JURA melksysteem goed te onderhouden is het belangrijk om deze regelmatig te reinigen. Wanneer je het melksysteem in jouw JURA machine vaak gebruikt is de kans groot dat er veel melkaanslag ontstaat. Melkaanslag is een bron van bacteriën die je absoluut wilt vermijden. Het heeft een negatieve op de smaak van je dranken. Om je melksysteem te reinigen is de JURA melksysteem reiniger een zeer handige oplossing. Het verwijdert alle melkvetten en eiwitten op zeer effectieve manier. Wanneer je melksysteem goed gereinigd is zal je meer genieten van luchtig en fluweelzacht melkschuim.

Fosfaatvrij
De JURA melksysteemreiniger maakt gebruik van duurzame grondstoffen. JURA kiest ervoor om ook voor de melksysteemreiniger voor een uitsluitend fosfaatvrije samenstelling. De formule beschikt over een TÜV-certificaat. Dit garandeert hygiëne voor je melksysteem, tegelijk met de bescherming van het milieu.

Instructie
Ons advies is om je melksysteem elke week te reinigen of wanneer de machine dit aangeeft. Worden er vaak specialiteiten bereidt met melk, dan raden wij aan om 2 à 3 keer per week je melksysteem te reinigen.

Volg de handleiding van je JURA machine om je koffiesysteem te reinigen. Gebruik ongeveer 3 gram minitabletten voor een goede reinigingsbeurt.

Geschikt voor: Alle JURA machines die beschikken over een melksysteem.

Opmerking

De melksysteemreiniger heeft geen ontkalkende werking. Schaf hiervoor 1 van de ontkalkingsproducten aan geschikt voor JURA.

Naam:
Melksysteemreiniger - Minitabletten 180 gram
Merk:
JURA
SKU:
E-0590
Product code:
24211
EAN:
7610917242115
| Ton

Handig in gebruik

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Bundel producten

Biologische ontkalker combi

Je bespaart 4%
Melksysteemreiniger - Minitabletten 180 gram

Melksysteemreiniger - Minitabletten 180 gram

Recent bekeken