Koffiebonen Normale Branding - 250gram

ILLY Koffiebonen Normale Branding - 250gram

ILLY Koffiebonen Normale Branding - 250gram

Illy koffiebonen Normale branding. Tonen van chocolade, toast, karamel en bloemachtige aroma’s. De kracht van subtiliteit. Voor 23:30 besteld, morgen in huis.

€7,99 €7,50
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud
Blik 250 gram illy Koffiebonen Medium Roast - 100% Arabica.

Goed voor ongeveer 40 kopjes - € 0,17 per kopje koffie

Smaak 
Zacht, nootachtig, fijn in volle harmonie. De koffie tekent zich door zijn fijnporige rood-bruine crema, elegant en lang aanhoudend. De smaak is veelomvattend, rijk van hazelnoot. Van enig fruitig tot houtaccenten. De nasmaak is vol en lang aanhoudend.

Met de illy koffiebonen normale branding maak je thuis met je eigen koffiemachine of espressomachine voor koffiebonen een mooie uitgebalanceerde koffie met milde en subtiele aroma's. Afhankelijk van hoe grof of fijn u of uw bonen machine maalt maakt u een heerlijke ristretto, espresso of een lungo.

Voor normal roast is de ILLY koffiebonen blend, bestaande uit negen verschillende Arabicasoorten gebruikt. Na oogst wordt elke boon op verschillende kenmerken gecontroleerd, gebrand en in de bekende illy blikken verpakt. Deze illy blikken zijn bijzonder goed te recyclen dus u kunt ze gerust weggooien.

100% Arabica

Omschrijving
Al jaren lang staat illy bekend om zijn constante kwaliteit en bijzondere smaak koffiebonen. Koffie van illy wordt altijd onder hoge druk verpakt met behulp van stikstof. Daarom zit de koffie ook altijd in blik. Deze methode geven de koffiebonen een goede houdbaarheid en het heeft een positieve invloed op de smaak.

illy produceert maar één melange, namelijk de best mogelijke die ze uit de natuur kunnen halen. In tegenstelling tot andere branders koelt ILLY de koffiebonen na het branden met koude lucht in plaats van koud water. De 250 grams verpakking koffiebonen is de perfecte oplossing wanneer het verbruik rond 5 - 10 kopjes per dag is. Het blik kan na gebruik worden weggegooid, want metaal laat zich heel makkelijk scheiden van het overige afval.

Naam:
Koffiebonen Normale Branding - 250gram
Merk:
ILLY
SKU:
E-0432
Product code:
3365
EAN:
8003753900520
Conditie:
Nieuw
| Dirk

heerlijke melange

| Magda

Heerlijke en lekkere koffie. fijne bonen, zeer luxe verpakt, zodat ze steeds heel vers blijven,

| Lesley

Lekker . Lekkere bonen, met zachte smaak

| Johannes

Heerlijke bonen. Gebruik deze altijd

4.75 sterren op basis van 4 beoordelingen
Bundel producten

Biologische ontkalker combi

Je bespaart 7%
Koffiebonen Normale Branding - 250gram

Koffiebonen Normale Branding - 250gram

Recent bekeken