ECCELLENTE Reinigingstabletten - 10 stuks

ECCELLENTE Reinigingstabletten - 10 stuks

Eccellente reinigingstabletten geschikt voor koffie- en espressomachines. Zeer goed alternatief. Laagste prijs garantie.
Lees meer
7,95 6,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie
Eccellente

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

10 Eccellente reinigingstabletten, á 1,6 gram
Goed voor 10 keer de espressomachine reinigen.

Eccellente Reinigingstabletten zijn geschikt voor espressomachines van Saeco, Siemens, Bosch, Melitta, Francis Francis, Gaggia, Gaggenau, Jura, Neff, Sage, Philips, ECM, illy, Krups, Miele, Nivona en AEG.

 

Omschrijving

Met de Eccellente reinigingstabletten reinig je alle door koffievet veroorzaakte koffieaanslag en verstoppingen die zich aan de onderdelen van jouw espressomachine bevinden. Je kan daarnaast ook thermoskannen en koffiepotten reinigen met deze reinigingstabletten. Reinig jouw espressomachine elke 14 dagen, zodat het optimaal functioneren van de espressomachine gewaarborgd blijft. Je espressomachine zal zelf aangeven wanneer het weer tijd is om te reinigen.

 

Tip

De Eccellente Reinigingstabletten hebben geen ontkalkende werking. Schaf daarvoor de Eccellente Snelontkalker aan.

 

Instructie

Let op! Gebruik je deze tabletten voor een Krups espressomachine? Gebruik per reiniging 1 tablet, breek deze eenvoudig door midden en gebruik beide helften.

Toepassing bij een volautomatische espressomachine met schoonmaakprogramma
Hiervoor graag met de gebruiksaanwijzing van je espressomachine rekening houden.

Toepassing bij volautomaat met koffiepoedervakje
Werp een Eccellente reinigingstablet in het poedervakje voor de tweede koffiesoort en plaats een kopje onder de koffie-uitloop. De producttoets voor poederkoffie indrukken en het koffiezetproces opstarten. Als er ongeveer een half kopje water doorheen gelopen is, zet u het apparaat tijdens ca. 5 minuten met de hoofdschakelaar uit, zodat het oplosmiddel kan inwerken. Daarna het apparaat weer aanzetten om de cyclus te beëindigen. Daarna neem je de koffiezetdelen af en spoel je deze met schoon water goed door. Voordat je het apparaat weer gaat gebruiken maak je twee kopjes koffie door op de toets gemalen koffie te drukken (zonder koffie toe te voegen) en gooi deze weg. 

Voor het schoonmaken van de druipbak leg je er een tablet in en vul je de druipbak met 2/3 warm water. Laat het zuiveringsmiddel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de druipbak goed af. Er bevindt zich nu geen koffieaanslag meer in u apparaat.

Toepassing bij apparaten zonder koffiepoedervakje
Leg een Eccellente reinigingstablet in een kopje en vul deze met warm water. Neem de koffiezetdelen af en maak de filters alsmede het uitloopkanaal met de voorbereidde reinigingsoplossing tenminste vijf minuten inwerken en herhaal dit proces tenminste drie keer. Daarna spoelt u de koffiezetdelen met schoon water goed af en zet je ze weer terug. Voor het schoonmaken van de druipbak leg je er een Eccellente reinigingstablet in en vult u de druipbak met 2.3 warm water. Laat het zuiveringsmiddel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de druipbak goed af. Er bevindt zich nu geen koffieaanslag meer in uw apparaat.

Toepassing bij apparaten met filterhouder
Voordat je met net schoonmaken begint apparaat uitzetten en laten afkoelen. De filter van het bovenstuk van de koffiezetdelen afschroeven en samen met de filters van uw filterhouder in een schaal leggen. Een Eccellente reinigingstablet erin leggen en met warm water opvullen. Laat de oplossing ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de filters met schoon water af. Er bevindt zich nu geen koffieaanslag meer in de filters. Schroef de filter die je van de koffiezetdelen hebt afgehaald weer in. Voordat u het apparaat weer in gebruik neemt, een kopje koffie toebereiden en weggieten.

Toepassing bij thermoskannen en koffiepotten 
Een Eccellente reinigingstablet in de thermoskan of koffiepot leggen, 2/3 met warm water opvullen en ca. 30 minuten laten inwerken. Daarna zorgvuldig schoonspoelen.

Raadpleeg tevens de volledige Handleiding Eccellente Reinigingstabletten.

Naam Reinigingstabletten - 10 stuks
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E0262
SKU E-0262
EAN 9501299253364
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw
4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen

Top

Door Asween op 10-10-2022

Deze heb ik voor het eerst, nog niet geprobeerd, wel is de tablet minder gram dan de originele variant.

Door An op 11-05-2022

Bundel producten

Biologische Ontkalker Combi
20,41 21,90 Toevoegen