Bekijk hier het assortiment onderhoudsproducten voor de JURA E8

Keuzehulp
8 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Jouw JURA E8 is een prachtig apparaat dat barst van veelzijdigheid en luxe. Het nieuwe design van JURA zorgt ervoor dat je koffie meer aroma heeft en nog gemakkelijker is in de bediening. Ook het onderhoud van je E8 is gemakkelijk. Het touch-bedieningspaneel geeft op tijd aan wanneer er ontkalkt, gereinigd en een waterfilter vervangen moet worden.

 

Welk JURA waterfilter gebruikt de E8?

JURA heeft veel verschillende type waterfilters. Jouw E8 apparaat maakt gebruik van het Jura Claris Smart waterfilter. Jouw JURA E8 en het Claris Smart waterfilter werken samen om het filterproces te optimaliseren. Het fijne van het gebruiken van een Claris Smart waterfilter is dat er een chip inzit die jouw apparaat herkent. De chip geeft aan wanneer het waterfilter aan vervanging toe is en vervolgens krijg je hiervan een melding op je apparaat.

 

Waarom een waterfilter gebruiken?

Het gebruiken van een waterfilter zorgt ervoor dat er minder kalk en andere onzuiverheden in je apparaat terecht komen. Onzuiverheden zoals chloor en lood worden gefilterd. Kalk wordt dus ook gefilterd, hoewel kalk niet slecht is voor je gezondheid is het wel slecht voor je machine. Kalk bijt zich vast aan de leidingen van je apparaat en zal op en duur voor verstoppingen zorgen.

Vanaf een gemiddeld harde waterhardheid raden wij het gebruik van een waterfilter aan. Ben je benieuwd naar de waterhardheid van je regio? Check dan onze blog: Wat is de waterhardheid van mijn provincie?

 

Onderhoudsartikelen voor JURA bij Eccellente

Het JURA E8 waterfilter kun je bestellen bij ons, daarnaast verkopen wij ook alle andere onderhoudsproducten voor de JURA machines. De reinigingstabletten en ontkalkingstabletten zijn ook te bestellen voor je apparaat. 

Naast de originele producten hebben wij ook de Mr. Taylor ontkalker. Mr. Taylor is een duurzaam, eerlijk en biologisch product en heeft geen chemische basis zoals vele andere ontkalkers dat hebben. Mr. Taylor snelontkalker is uitvoerig getest en verbeterd om zo tot de best getest snelontkalker te worden. Uitstekend geschikt voor je kostbare JURA apparaat!

Lees meer Lees minder