JURA E6 waterfilters bij Eccellente

Keuzehulp
4 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Als trotse eigenaar van de JURA E6 geniet van je hoogstwaarschijnlijk elke dag van je bakje koffie of andere koffiespecialiteit. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd en staat ook bij korte specialiteiten garant voor een maximaal aroma. Een zeer luxe zetgroep dus! Het goed onderhouden hiervan is cruciaal om je JURA E6 in topconditie te houden.

 

Welk JURA waterfilter gebruikt de E6?

JURA heeft veel verschillende type waterfilters. Jouw E6 apparaat maakt gebruik van het Jura Claris Smart waterfilter. Jouw JURA E6 en het Claris Smart waterfilter werken samen om het filterproces te optimaliseren. Het fijne van het gebruiken van een Claris Smart waterfilter is dat er een chip inzit die jouw apparaat herkent. De chip geeft aan wanneer het waterfilter aan vervanging toe is en vervolgens krijg je hiervan een melding op je apparaat.

 

Wat gebeurt er als ik geen waterfilter gebruik?

Als je geen gebruik maakt van het Claris Smart waterfilter komt er veel kalk in de leidingen van je apparaat terecht. Kalk veroorzaakt verstoppingen en dat kan de snelheid van het brouwproces vertragen. Daarnaast kan er schade ontstaan als er op een gegeven moment teveel kalk in je machine terecht komt, het water loopt niet meer goed door en beschadigd hierdoor de leidingen.

Geen waterfilter gebruiken is geen ramp, maar het fijne van het Claris Smart waterfilter gebruiken in jouw JURA E6 is dat het smaak verstorende stoffen uit het water filtert. Ook filtert het Claris Smart waterfilter kalk uit het water tot een zeer minimaal niveau. Erg handig dus om minder vaak te hoeven ontkalken!

 

JURA onderhoudsproducten bij Eccellente

Bij Eccellente kun je goed terecht om al je onderhoudsartikelen te kopen voor je JURA E6. Naast waterfilters kun je ook terecht bij ons voor reinigingstabletten en ontkalkingstabletten. Als je vandaag besteld voor 23:59 heb je je producten morgen nog in huis! Bestellingen boven de € 40,- hebben gratis verzending. 

Gerelateerd, blog: JURA Onderhoudsproducten

 

Lees meer Lees minder