Onderhoudsset EQ serie

SIEMENS Onderhoudsset EQ serie

SIEMENS Onderhoudsset EQ serie

==>Dit product is vervangen door SIEMENS EQ Series Reiniging- en onderhoudsset. Zelfde prijs, zelfde product, andere verpakking

Houd je Siemens machine in goede staat door te ontkalken en te reinigen. Deze set bevat alle producten die je nodig hebt.

€47,50 €34,00
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 33%
ECCELLENTE Onderhoudset voor Siemens EQ Series

Deze set voor de Siemens koffiemachine geeft je alle producten die je nodig heeft om je Siemens machine 2 maanden te onderhouden. Voor 23:30 besteld is morgen in huis.

€34,00 €22,95
Product informatie

Dit product is vervangen door de SIEMENS EQ Series Reiniging- en onderhoudsset. Zelfde prijs, zelfde product, andere verpakking.

Inhoud
Deze Siemens onderhoudsset bestaat uit:
1 x Siemens reinigingsborsteltje voor melkpijp en slang
1 x set (10 stuks) Siemens reinigingstabletten
1 x set (3 stuks) Siemens ontkalkingstabletten
1 x Siemens Brita Intenza waterfilter

Deze set bevat alle benodigdheden voor een optimaal onderhoud van de volautomatische EQ serie machines van Siemens (onder andere EQ3, EQ5, EQ6, EQ7 EQ8, EQ9)

Reinigingsborsteltje
Met deze borstel kun je de melk pijp en de slangetjes in je espressomachine van reinigen. Door deze borstel met een draaiende beweging voor de melkpijp en de slangen van uw machine heen te halen worden de achter gebleven resten verwijdert en opstoppingen in de leidingen verholpen.

Opmerking
Je kunt de Siemens Ontkalkingstabletten, Siemens Reinigingstabletten en het Siemens Brita Intenza waterfilter ook afzonderlijk bestellen. 

Productnummer: 576330 

Naam:
Onderhoudsset EQ serie
Merk:
SIEMENS
SKU:
E-0544
Product code:
TZ80004
EAN:
4242003653265
Conditie:
Nieuw
| A Londerman

Handig pakketje. Jammer dat ik op dit product geen korting kreeg.

| Shortie

Siemens EQ maintenance kit. Really happy with the service I received, prompt delivery and and excellent price. Will definitely use them again

| Gerrit Veenendaal

oprima pruduct, goede prijs. Prima, goedkoper dan concurrent door niet berekenen verzendkosten

| Boekhorst

Prima product. Het product voldoet prima alleen de koffie machinenes moesten zich schamendat we jullie product nodig hebben gehad dat van jullie is prima

| Rianne

Snelle bezorging . Werkt zeer goed

| T .Brouwet

Super goed voor het koffiezetapparaat langere levensduur. Volgens voorschrift het koffiezetapparaat reinigen en ontkalken dan blijft de koffie super lekker van smaak en heeft het een langere levensduur voor koffiezetapparaat

| R.Kools

Geweldige spullen en snelle service. Waarom ergens anders kopen de prijs en zowel de kwaliteit en niet te vergeten de service is geweldig

| S.Schumacher

Goede pakket, alles in één.. Goede prijs-kwaliteit, snel geleverd, goede producten. Dankzij deze set heb ik onze verstopte espresso machine terug aan de praat gekregen. Heel gelukkig mee.

| Mevr van der Laan

Goedkoop product . Zeer fijne product alles in één voor weinig geld

| Henk Weerman

top bedrijf. alles binnen 2 dagen geleverd

| Henk Weerman

prima bedrijf. maken waar wat ze beloven

| Ingrid

Fijn begin!. Handige set om voor het eerst mee te starten. Heb nu in één keer alles in huis voor de benodigde onderhoudsbeurt(en).

| Robert

Prima bedrijf vlotte e correcte verzending. . Werkt zo als het bedoeld is .<br>Zeer snelle bezorging om 23.00 besteld en de volgende morgen al in huis.

| Loes Rijnaard

Gunstige prijs, snelle levering. Sinds kort de trotse eigenaar van een volautomatische koffiemachine dat natuurlijk met de nodige zorg en de juiste producten behandeld dient te worden. Daarom de keuze voor dit pakket, heb ik meteen alles is huis voor het eerste begin.<br>Product nog niet gebruikt, daar kan ik dus geen mening over geven, maar afgaande op andere reviews denk ik dat dat wel goed zal komen

| LJA.LAMBREGTS

Super pakket!. Alles in 1 pakket ,super handig en ook nog eens voordelig!

| A.G. Doorn

Complete set duidelijke bujsluiter, gunstige prijs.. Prima prijs-kwaliteitsverhouding.<br>Complete set, zeer doelmatig.

4.9 sterren op basis van 16 beoordelingen
Onderhoudsset EQ serie

Onderhoudsset EQ serie

Recent bekeken