2in1 Ontkalkingstabletten - 3 stuks

SIEMENS BOSCH 2in1 Ontkalkingstabletten - 3 stuks

SIEMENS BOSCH 2in1 Ontkalkingstabletten - 3 stuks

Verlengt de levensduur van je Siemens Bosch koffiemachine2-in-1 functie: verwijdert kalkaanslag en beschermt tegen corrosie. Voor 23:30 besteld, morgen in huis.

€14,95 €11,50
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 50%
ECCELLENTE Ontkalkingstabletten voor Siemens Bosch - 6 stuks

De Eccellente Ontkalkingstabletten zijn te gebruiken voor huishoudelijke appraten. Bespaar geld. Voor 23:30 besteld is morgen in huis. Laagste prijs garantie.

€11,50 €5,75
Product informatie

Inhoud
3 Siemens Bosch Ontkalkingstabletten, á 36 gram
Goed voor 3 keer ontkalken van jouw Siemens EQ of Bosch Vero koffiemachine.

Omschrijving
Door het gebruik van jouw koffiemachine ontstaat er kalk. Ook al is kalk niet slecht voor de gezondheid - het verkort wel de levensduur van de waardevolle espressomachine. Het is daarom noodzakelijk om regelmatig de machine te ontkalken met de Siemens Bosch 2-in1 ontkalkingstabletten.

Kalk ontstaat tijdens het verwarmen van het water. Vooral in ‘hard water’ gebieden, waarin zich veel calcium- en magnesiumionen bevinden, wordt veel kalk gevormd bij het opwarmen. Er komen hierbij kleine ‘kalkvlokjes’ vrij die bijvoorbeeld weer in de koffie terecht komen of achterblijven in de boiler en waterleidingen van de koffiemachine.

Siemens EQ en Bosch Vero koffiemachines geven via het display aan wanneer het tijd is om het apparaat te ontkalken. Gebruik hiervoor de speciale ontkalkingstabletten van Siemens / Bosch.

De ontkalkingstabletten verwijderen de kalkafzetting op een veilige en betrouwbare wijze.

Instructie
Gebruik bij apparaten met ontkalkingsprogramma
In een aparte kan een Siemens Bosch 2-in1 ontkalkingstablet ca. 5 minuten laten oplossen in 0,5 liter lauwwarm water. De ontkalkingsoplossing vervolgens in de watertank gieten en eventueel tot de markering bijvullen met water. Houd je aan de gebruiksaanwijzing van uw Siemens EQ of Bosch Vero koffiemachine voor het ontkalken.

Gebruik bij apparaten zonder ontkalkingsprogramma
Bij verkalking een Siemens Bosch 2-in-1 ontkalkingstablet oplossen in 0,5 liter water. Giet de oplossing in het waterreservoir van je koffiemachine of de waterkoker. Het apparaat inschakelen en de ontkalkingsoplossing door laten lopen. Zorg ervoor dat hierbij niet te veel schuim ontstaat (niet laten koken!). Vervolgens drie keer grondig doorspoelen met schoon water.

Opmerking
De ontkalkingstabletten hebben geen reinigend effect. Schaf daarvoor de Eccellente Reinigingstabletten aan. 

Dit product is de opvolger van 311819, 576693 en 576694

Naam:
2in1 Ontkalkingstabletten - 3 stuks
Merk:
SIEMENS BOSCH
SKU:
E-0398
Product code:
311975
EAN:
4242005131006
Veiligheidsblad:
Voorgaande productnummers:
00311821 TZ800002N
Conditie:
Nieuw
Bundel producten

Siemens Deal

Je bespaart 8%
2in1 Ontkalkingstabletten - 3 stuks

2in1 Ontkalkingstabletten - 3 stuks

Recent bekeken