Reinigingstabletten 3in1 - 6 stuks

JURA Reinigingstabletten 3in1 - 6 stuks

JURA Reinigingstabletten 3in1 - 6 stuks

Reinig je JURA espressomachine om schade te voorkomen. Verlengd de levensduur van je JURA & je koffie smaakt beter! Voor 23:30 besteld is morgen in huis.

€12,50 €9,45
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 48%
ECCELLENTE Reinigingstabletten - 10 stuks

Eccellente reinigingstabletten geschikt voor koffie- en espressomachines. Zeer goed alternatief. Voor 23:30 besteld is morgen in huis. Laagste prijs garantie.

€9,45 €4,95
Product informatie

Inhoud
6 Jura 3in1 Reinigingstabletten
Goed voor 6 keer reinigen van de Jura koffiemachine.

Omschrijving
Speciaal voor de volautomatische espressomachines van JURA. De reinigingstabletten zijn gemaakt voor een grondige verwijdering van koffievet en koffieresten. De samenstelling is precies afgestemd op het gebruik in volautomaten van Jura. De tabletten zorgen voor een zeer effectieve reiniging die het materiaal ontziet, waardoor de levensduur van uw volautomaat wordt verlengd. Ze kunnen ook worden gebruikt voor de reiniging van thermoskannen en andere reservoirs/apparaten waarin afzettingen ontstaan. Er moet daarbij op worden gelet dat de tabletten bij een watertemperatuur van minstens 90 °C worden opgelost. 

Dankzij de nieuwe 3 in 1 reinigingstablet wordt het apparaat niet alleen gereinigd, maar tegelijkertijd verzegeld. Hierdoor biedt de reinigingstablet een duurzame bescherming tegen afzettingen van koffievet.

Het reinigingsprogramma kan met één druk op de knop eenvoudig worden gestart.

Fase 1: Reiniging
Zetgroep en bereidingszeef worden grondig gespoeld met heet water op een temperatuur van 80 °C. Daarbij verwijdert de uiterst effectieve formule van de reinigingstablet resten koffievet en -olie die de smaak en kwaliteit van de koffie kunnen verstoren.

Fase 2: Onderhoud
In een tweede fase, de onderhoudsfase, dichten speciale actieve bestanddelen de oppervlakken van de betreffende componenten af en voorkomen zo dat koffieresidu en koffievetten zich opnieuw afzetten.

NIEUWE fase 3: Bescherming
In de nieuw ontwikkelde derde fase beschermen zogeheten complexvormers de volautomaat duurzaam tegen mineraalafzettingen.

Instructie  

  1. Plaats een bakje onder de koffie-uitloop.
  2. Start het reinigingsproces zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven.
  3. Werp de tablet op het vereiste tijdstip, zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven, in de vultrechter voor voorgemalen koffie.
  4. Voor het verdere verloop gaat u te werk zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven

Opmerking
Het ontvettingsmiddel heeft geen ontkalkingwerking. Hiervoor raden wij de Mr Taylor Biologisch Snelontkalker aan.

Naam:
Reinigingstabletten 3in1 - 6 stuks
Merk:
JURA
SKU:
E-0572
Product code:
24225
EAN:
7610917242252
Veiligheidsblad:
Voorgaande productnummers:
E-0053 - E0053 - 62715
Conditie:
Nieuw
Reinigingstabletten 3in1 - 6 stuks

Reinigingstabletten 3in1 - 6 stuks

Recent bekeken