Melitta reinigingstabletten

Keuzehulp
Filter op merk
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
5 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Je Melitta espressomachine onderhouden is ontzettend belangrijk voor de koffie én machine kwaliteit. Bij Eccellente verkopen wij alle producten die je nodig hebt voor je Melitta koffieapparaat! Wij verkopen de Melitta ontkalkers, reinigingstabletten, waterfilters en de melksysteemreiniger voor Melitta.

 

Hoe weet ik welke reinigingsproducten geschikt voor mijn Melitta koffiemachine?

 

Op de factuur die je hebt gekregen bij de koop van je Melitta koffieapparaat staat precies welk type Melitta koffiemachine jij hebt. Aan de hand daarvan weet je of de Melitta reinigingstabletten juist zijn voor jouw machine. De Melitta reinigingtabletten zijn onder andere geschikt voor de Melitta Caffeo Bistro, Caffeo Gourmet, Caffeo Solo, Barista T en Melitta Passione. De overige modellen staan in de productomschrijving.

 

Bestel de Melitta Onderhoudsset bij Eccellente!

 

De Melitta Onderhoudsset geeft je alle producten die je nodig hebt om je waardevolle Melitta espressomachine in een topconditie te houden, tegen een voordelige prijs. De set bestaat uit een ontkalker, reinigingstabletten, waterfilter, microvezeldoekje en een reinigingsborstel van Melitta. 

 

Korting op je volgende bestelling bij Eccellente

 

Als je iets besteld bij Eccellente krijg je bij je bestelling een voucher bijgeleverd, daar staat een gepersonaliseerde code op die je op je volgende bestelling weer korting geeft! Buiten deze korting hanteren wij ook nog een staffelkorting. Dat houdt in dat een product goedkoper wordt wanneer je er meer van besteld! De staffelkorting begint bij de meeste producten al bij 3 stuks! 

Lees meer Lees minder