Melksysteem Reiniger

MELITTA Melksysteem Reiniger

MELITTA Melksysteem Reiniger

Melitta Perfect Clean melksysteem reiniger voor Melitta espressomachines. Reinigt het melksysteem van uw espressomachine. Voor 23:30 besteld is morgen in huis.

€11,50 €9,00
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 17%
ECCELLENTE Melksysteem Reiniger

Eccellente melksysteem reiniger. Uitstekend alternatief om het melksysteem mee te reinigen. Voor 23:30 besteld is morgen in huis. Laagste prijs garantie.

€9,00 €7,50
Product informatie

Inhoud
250ml Melitta Perfect clean Melkreiniger espressomachine en Cremio
Goed voor 5 keer reinigen

Omschrijving
Deze Melitta vloeibare melksysteemreiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van Melitta melksystemen. Het is geschikt voor zowel volautomatische koffiemachines / espressomachines als losse melkopschuim systemen.
Melitta garandeert je een hygiënische reiniging. 

Geschikt voor Caffeo Bistro, Caffeo Gourmet, Caffeo Solo, Caffeo Solo & Milk, Caffeo Lattea, Caffeo CI, Barista T, Melitta Barista, Melitta Varianza, Melitta Passione, Melitta Cremio melkopschuimer.

Instructie 

Melitta Caffeo espressomachine / koffiemachine
1. Vul de melkcontainer met 50 ml Melitta melksysteem reiniger (1 streepje op de fles) en voeg 450 ml vers water toe, tot de markering 500 ml op de melkcontainer en zet een koffiemok onder de koffie/ melk uitloop.
2. Druk op de toets 'melkschuim'. De machine spoelt de melkleiding nu door met Melitta reinigingsmiddel. Herhaal dit 1 maal. Giet de overgebleven vloeistof in een apart schaaltje en bewaar dit even. Vul hierna de melkcontainer opnieuw maar nu met alleen schoon water. Herhaal het doorspoel proces door op de 'melkschuim' toets te drukken.
3. Haal alle melk onderdelen los van de machine en leg deze te weken in een schaaltje met de overgebleven Melitta melkreinigingsoplossing. Laat dit minimaal een uur staan en spoel het daarna goed af met schoon water. Sluit nu alle onderdelen weer aan. Jouw Melitta melksysteem is nu gereinigd.

Melitta Cremio
1. Vul 25 ml van de Melitta Melk Systeem Reiniger in de Cremio en voeg water toe tot 250 ml.
2. Laat het mengsel van de Melitta Melk Systeem Reiniger en water inwerken en daarna hardnekkig vuil verwijderen met een zachte doek of spons

Opmerking
Er zit een kindveilige sluiting en handige doseringstekens op de fles.

Productnummers: 6762521, 6606206

Naam:
Melksysteem Reiniger
Merk:
MELITTA
SKU:
E-0079
Product code:
6762521
EAN:
4006508202034
Veiligheidsblad:
Voorgaande productnummers:
E-0079 - E0079 - 6606206 - 6762521
Conditie:
Nieuw
| Helen

Goed product om het melksysteem van mijn koffiemachine te reinigen

| Mihai

Prima

| J. de Vreij

Prima. Prima reiniger en snel geleverd. 3 besteld.

| dinie kuijpers

goed. ik heb het nu een keer gebruikt en ben zeer tevreden ..

| Cor

Prima product. . Werk top is voor meerdere keren , wie goed voor ze koffiemachine is moet niet op onderhoud besparen <br>Bestellingen prima in orde

| Ludo Hulshagen

Werkt perfect en ziet er erg lean uit!. Tip! Probeer de onderhoudsitems te combineren nl <br>-ontkalken, <br>-daarna machine reiniger<br>-dan melkreiniger<br>-tenslotte filter vervangen<br>Spaart tijd en alle onderhoud in één beurt!<br>

| Pieter Geerts

Goed product aan correcte prijs!. Wanneer je een Melitta espresso machine hebt met melkfunctie, blijft dit product de beste manier om het toestel op regelmatige basis te reinigen en alle melkresten te verwijderen. Aanrader dus.

| Wim Mets

Prima product.. Voor onze machine het ideale middel. <br>Gemakkelijk zonder poespas, en keurig schoon.<br>Vijf keer een grondige schoonmaakbeurt van je melkgedeelte in 1 fles!<br>Geeft vertrouwen dat de boel goed schoon is.

| Alan

Snelle levering. Orgineel Melitta machinereiniging aangeschaft.<br>Word tenslotte door fabrikant voorgeschreven.<br>Het is topspin, geen spijt van gehad.

| Ludo Hulshagen

Goed product. Levering perfect op tijd en in orde

| G. Wijnmaalen

perfect product. dit is het product als je melk door je machine heen krijgt het reinigt grandioos ik zou niets beter weten te vinden

| Astrid

Handig in gebruik. Ik gebruik al jaren deze melk reiniger, zeer makkelijk in gebruik en prettig naar mate je meer besteld wordt het goedkoper.

| Harry

Originele producten, goede prijs, snel geleverd. Heldere website, goede prijs, goede voorraad, snel geleverd

| H

Snel en goed verpakt geleverd. Zeer goede overzichtelijke site met concurrerende prijzen.<br>Informatie bij de producten op de site zijn goed en helder.

4.85 sterren op basis van 14 beoordelingen
Bundel producten

Melitta Deal

Je bespaart 4%
Melksysteem Reiniger

Melksysteem Reiniger

Recent bekeken