Siemens onderhoudsproducten

Keuzehulp
10 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Het nut van reinigen wordt door veel mensen onderschat, vergelijk het met andere keukenmachines die je dagelijks gebruikt. Wanneer je je Siemens koffiemachine niet periodiek goed reinigt, vormt er zich een broedplaats voor allerlei bacteriën die je gezondheid aantasten. Dit valt simpel te verhelpen door je Siemens espressomachine te reinigen.

 

Wat zit er in de Siemens onderhoudsset?

In het onderhoudspakket van Siemens zit een vloeibare Siemens ontkalker à 500 ml, goed voor 5x ontkalken. Ook zitten er 10 reinigingstabletten bij waarmee je 10x je Siemens espressomachine kunt reinigen. In dit pakket zit geen melksysteemreiniger, hiervoor hebben wij de Eccellente melksysteemreiniger!

 

Siemens assortiment bij Eccellente!

Wij verkopen naast het Siemens onderhoudspakket ook andere producten van Siemens! Heb je last van kalk in je koffiemachine? Kijk dan eens bij al onze Siemens ontkalkers! Wij verkopen ontkalkingstabletten en vloeibare ontkalkers. De Siemens reinigingstabletten zorgen ervoor dat alle door koffievet veroorzaakte koffieaanslag en verstoppingen die zich in de onderdelen van je espressomachine bevinden worden verwijderd! Ook kun je hiermee je thermoskan reinigen!

Vind je dat je te vaak je Siemens espressomachine moet ontkalken? Dan komt dat waarschijnlijk doordat het water ‘te hard’ is, dat houdt in dat er meer kalk in je water zit. Hiervoor kun je het beste een waterfilter gebruiken! Wij verkopen het Siemens Brita Intenza waterfilter voor Siemens koffiemachines!

 

Siemens onderhoudspakket kopen bij Eccellente!

Eccellente levert alles dat je nodig hebt voor het onderhoud van Siemens koffiemachines. Je profiteert daarbij van aantrekkelijke voordelen, zoals een gratis verzending bij besteding vanaf €40, een snelle levering en 365 dagen retourrecht. Mocht je nog vragen hebben over Siemens onderhoud, bel ons dan gerust op telefoonnummer 058 581 2045. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Lees meer Lees minder