Neff ontkalkers

Keuzehulp
10 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Het uit Duitsland afkomstige Neff specialiseert zich al ruim 135 jaar in het ontwikkelen van keukenapparatuur, waaronder ook koffiemachines. Als je in het bezig bent van een Neff koffiemachine dan ben je hier ongetwijfeld heel tevreden over. Om de heerlijke smaak van je Neff espresso te behouden is het wel belangrijk om het apparaat regelmatig te ontkalken. Dit kun je het beste doen met producten die speciaal ontwikkeld zijn voor Neff onderhoud. Bij Eccellente kun je deze gewoon online bestellen.

 

Ons assortiment Neff ontkalkers

Bij Eccellente vind je alles dat je nodig hebt voor Neff onderhoud. Zo leveren wij bijvoorbeeld Neff ontkalkingstabletten, geschikt voor koffie- en espressomachines van Neff, Siemens, Bosch en Gaggenau. Je kunt ook de Neff vloeibare ontkalker gebruiken; dit product is geschikt voor volledig automatische koffiemachines, espressomachines, waterkokers en stoomovens.

Bestel ook gelijk de benodigde Neff reinigingsproducten en Neff waterfilters mee, of kies voor een Neff onderhoudspakket.

 

Hoe vaak moet ik Neff ontkalkingstabletten gebruiken?

Op het display van je Neff espressomachine wordt automatisch aangegeven wanneer het tijd is om het apparaat te ontkalken. We raden aan om voor deze espressomachines altijd speciale Neff ontkalkingstabletten te gebruiken! Heb je een koffieapparaat zonder display? Raadpleeg dan de handleiding van de fabrikant voor informatie over de aanbevolen frequentie van ontkalken.

 

Neff ontkalkingstabletten bestellen bij Eccellente

Bescherm je geliefde Neff espresso machine tegen kalkaanslag en bestel je Neff ontkalkers bij Eccellente! Je profiteert bij ons altijd van aantrekkelijke voordelen, zoals een gratis verzending bij besteding van €40 of meer, een snelle levering en 365 dagen retourrecht. Mocht je nog vragen hebben over onze Neff ontkalkers of over Neff onderhoud in het algemeen, neem dan even contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 058 581 2045. We helpen je graag verder!

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meer Lees minder