MR TAYLOR Care Kit Professional voor Jura

MR TAYLOR Care Kit Professional voor Jura

De Mr. Taylor Care Kit Professional bestaat uit alle producten die uje nodig hebt om je kostbare JURA te onderhouden.
Lees meer
89,95 75,00
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel
Eccellente

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud van dit pakket

1 fles Mr. Taylor Biologische Snelontkalker. Goed voor 5 ontkalkingsbeurten.
3 Jura Claris Smart+ Waterfilters. Goed voor een half jaar gefilterd water.
25 stuks Eccellente 2in1 Reinigingstabletten. Goed voor 25 keer reinigen van je JURA koffiemachine.

Om de koffiekwaliteit van je heerlijke bakje koffie te waarborgen is het onderhoud van je premium JURA volautomaat erg belangrijk. Het onderhoud zorgt er niet alleen voor dat je JURA apparaat in topconditie blijft, maar ontziet tegelijkertijd je koffiemachine. Ook worden aroma’s versterkt en de smaak van de verbeterd. De Mr. Taylor Care Kit Professional is de optimale oplossing hiervoor. De Mr. Taylor Care Kit Professional bevat alle producten die je nodig hebt om je koffiemachine goed te onderhouden. 

 

Best geteste ontkalker op de markt

De Mr. Taylor ontkalker zorgt ervoor dat al de kalk uit je premium JURA volautomaat wordt verwijderd. De Mr Taylor ontkalker is de best geteste ontkalker voor espressomachines op de markt. Mr. Taylor is één van de eerste ontkalkers die ook écht goed is voor het milieu. De ontkalker bestaat uit natuurlijke en hoogwaardige zuren die biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn.

Ontkalken is cruciaal om je JURA espressomachine in topconditie te houden. Preventief ontkalken is belangrijk om de levensduur van je koffiemachine te verlegen.

Nieuwsgierig naar meer informatie over Mr. Taylor? Bekijk de video voor een uitgebreidere uitleg over informatie over de Mr. Taylor Biologische Snelontkalker.

 

Waarom een waterfilter?

Het gebruiken van een JURA Claris Smart+ waterfilter in je luxe JURA machine brengt veel voordelen. Ervaar een beter smakend kopje koffie met een JURA Claris Smart+ waterfilter. Vers gefilterd water en onvervalste aroma’s zorgen voor de ultieme smaakbeleving en bescherming van je waardevolle JURA koffiemachine. Het waterfilter vermindert kalkaanslag in je machine, maar niet volledig. Het ontkalken van je premium JURA koffiemachine is nodig om je machine optimaal te laten presteren.

 

Reinigingstabletten tegen koffieresiduen

Ervaar een beter smakende kop koffie door middel van de 2in1 reinigingstabletten van Eccellente. Een ontwikkeling in aroma’s en een verlengde levensduur van je formidabele JURA koffiemachine. De Eccellente 2in1 reinigingstabletten verwijderen hardnekkige koffieoliën en koffievetten. Speciaal ontwikkeld en afgestemd om gebruik van te maken in je JURA koffiemachine.

Voor meer informatie over de individuele producten kun je de onderstaande producten raadplegen:
- Mr. Taylor biologische Snelontkalker
- JURA Claris Smart+ waterfilter voordeelverpakking  
- Eccellente 2in1 Reinigingstabletten 25 stuks

Naam Care Kit Professional voor Jura
Merk MR TAYLOR
Artikelcode EMRT04
SKU E-0554
EAN 7444754036008
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw
5 sterren op basis van 1 beoordelingen

geweldig, zoals het hoort.. de mensen van eccellente hebben mij erg goed geholpen. na advies voor het Mr Taylor pakket gegaan. super snel geleverd en erg tevreden over de werking, dit pakket is echt een aanrader voor onderhoudsproducten op de lange termijn. mijn grote complimenten Eccellente.

Door Hans de Raad op 20-04-2021

Bundel producten

Koffiebonen Deal
82,16 82,95 Toevoegen