MR TAYLOR Care Kit Complete voor Jura

MR TAYLOR Care Kit Complete voor Jura

De Mr. Taylor JURA Care Kit Complete is zo samengesteld dat je je kostbare JURA machine volledig kunt onderhouden.
Lees meer
49,95 39,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel
Eccellente

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud van dit pakket

1 fles Mr. Taylor biologische snelontkalker. Goed voor 5 ontkalkingsbeurten.
1 Jura Claris Smart+ waterfilter. Goed voor 2 maanden gefilterd water.
6 stuks JURA 3in1 reinigingstabletten. Goed voor 6 reinigingsbeurten.

Het drinken van een overheerlijk kopje koffie is waarschijnlijk erg belangrijk voor je. Het bezitten van een fantastische JURA koffiemachine maakt dit dan ook voor je waar. Wanneer je je koffiemachine goed onderhoudt, waarborg je de topkwaliteit van je kopje koffie en tevens ook je kostbare JURA koffiemachine. De Mr. Taylor Care Kit Optimaal is de optimale oplossing hiervoor. De Mr. Taylor Care Kit Optimaal bevat alle onderdelen die je nodig hebt om je koffiemachine goed te onderhouden.

 

Best geteste ontkalker op de markt

Mr. Taylor is een duurzaam, eerlijk een biologisch product. Mr. Taylor is volledig biologisch afbreekbaar en daarom ook écht goed voor het milieu. Zowel de fles als de verpakking zijn van recyclede materialen geproduceerd. Dit draagt bij aan een duurzame samenleving.
Mr. Taylor verwijdert al de kalkaanslag en doet dit op zeer efficiënte wijze. Uit test is gebleken dat de Mr. Taylor biologische ontkalker de beste ontkalker is die nu te verkrijgen is.

Nieuwsgierig naar meer informatie over Mr. Taylor? Bekijk de video voor een uitgebreidere uitleg over informatie over de Mr. Taylor Biologische Snelontkalker.

 

Waarom een waterfilter?

Het gebruiken van een JURA Claris Smart+ waterfilter in je luxe JURA machine brengt veel voordelen. Ervaar een beter smakend kopje koffie met een JURA Claris Smart+ waterfilter. Vers gefilterd water en onvervalste aroma’s zorgen voor de ultieme smaakbeleving en bescherming van je waardevolle JURA koffiemachine. Het waterfilter vermindert kalkaanslag in je machine, maar niet volledig. Het ontkalken van je premium JURA koffiemachine is nodig om je machine optimaal te laten presteren.

 

Reinigingstabletten tegen koffieresiduen

Ervaar een beter smakende kop koffie door middel van de 3in1 reinigingstabletten van JURA. Een ontwikkeling in aroma’s en een verlengde levensduur van je formidabele JURA koffiemachine. De JURA 3in1 reinigingstabletten verwijderen hardnekkige koffieoliën en koffievetten. Speciaal ontwikkeld en afgestemd om gebruik van te maken in je JURA koffiemachine.

Voor meer informatie over de individuele producten kun je de onderstaande producten raadplegen:
• Mr. Taylor biologische Snelontkalker • JURA Claris Smart+ waterfilter • JURA 3in1 Reinigingstabletten 

Naam Care Kit Complete voor Jura
Merk MR TAYLOR
Artikelcode EMRT02
SKU E-0552
EAN 7444754035094
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw
5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Adequate levering en fantastisch onderhoudsmiddel!. Ik ben erg blij met de service die eccellente geeft. De levering was er binnen een dag en het onderhoudsmiddel is ook erg goed! Ik heb veel ervaring met de spullen van jura. Mr. Taylor was ik nog niet bekend mee, maar na aanleiding van het filmpje toch maar voor dit pakket gegaan. Al met al ben ik erg tevreden en de ontkalker doet het ook super!

Door Julia Bijlsma op 20-04-2021

Bundel producten

Koffiebonen Deal
47,11 47,90 Toevoegen