SCANPART

6 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Scanpart is een huismerk met verschillende onderhoudsartikelen voor uw espressomachine. De producten van Scanpart zijn geschikt voor bijna alle merken koffiemachines. Het assortiment van Scanpart wordt steeds verder uitgebreid en alle producten hebben een duidelijk handleiding. Scanpart verkoopt voor bijna alle merken onderhoudsproducten. Deze zijn kwalitatief erg sterk. Wil je voordelig je espressomachine onderhouden? Dan zijn de producten van Scanpart wat voor jou!

 

Onderhoudsproducten van Scanpart

 

Het waterfilter van Scanpart kun je ook gewoon gebruiken in Brita waterfilterkannen en zijn goed voor ongeveer 100 liter hard water. Neem eens een kijkje bij de Scanpart ontkalkers voor de jouwe! Naast ontkalken moet je je koffiemachine ook reinigen, hiervoor verkopen wij natuurlijk Scanpart reinigers. Om vaak ontkalken tegen te gaan en een betere koffiesmaak te krijgen kun je het beste een Scanpart waterfilter gebruiken! Ons meest verkochten Scanpart waterfilter is de verpakking met twee Scanpart filterpatronen.

 

Producten bestellen bij Eccellente!

 

Scanpart onderhoudsproducten bestellen is bij ons een eitje! Je voegt al de Scanpart producten die je nodig hebt toe aan je winkelwagen en je rekent af. De volgende dag ontvang je al je Scanpart producten in huis en kun je aan de slag! Heb je vragen over het product of hoe je het moet gebruiken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

 

Onderhoud van je koffiemachine met Scanpart

 

Goed onderhoud is de sleutel om zo lang mogelijk van je espressomachine te kunnen genieten! Bij achterstallig onderhoud zie je vaak dat de koffie in snelle druppen uit je espressomachine komt in plaats van een mooie straal. Heb je dit? Reinig je koffiemachine dan snel! De druppels wijzen erop dat er in je leidingen een ontstopping zit, de ontstopping bestaat dan vaak uit bacteriën en vetten die zich in je leidingen zijn gaan hechten.

Lees meer Lees minder