Espressomachine Ontkalker - 250ml

SCANPART Espressomachine Ontkalker - 250ml

SCANPART Espressomachine Ontkalker - 250ml

Scanpart speciale ontkalker voor volautomaten, koffiemachines en espresso machines is een ontkalker voor alle merken. Voor 23:30 besteld is morgen in huis.

€7,50 €4,75
Per stuk

Product uit assortiment.

0 stuks op voorraad


Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 58%
ECCELLENTE Snelontkalker

Bescherm je espressomachine tegen schadelijke kalkvorming met ons huismerk. Universeel & voordelig. Voor 23:30 besteld, morgen in huis. Laagste prijs garantie.

€4,75 €1,99
Product informatie

Inhoud
1 flacon Scanpart ontkalker voor koffiemachines en espressoamchines á 250ml.
Goed voor 1 keer ontkalken.

Omschrijving
Doordat de waterhardheid in Nederland en België hoog is ontstaat er kalkaanslag tijdens het verwarmen of koken van water. In hard water waar veel calcium en magnesium zit wordt er meer kalk gevormd bij het opwarmen. Kalk is niet schadelijk voor de gezondheid, maar het tast de smaak van uw kop koffie wel aan. Ook verkort het de levensduur van uw espressoapparaat. Hierdoor is het belangrijk om uw koffiemachine regelmatig te ontkalken met deze scanpart ontkalkingstabletten.

De vloeibare ontkalker van Scanpart is uiterst effectief tegen kalkaanslag in uw espressomachine. Deze speciale ontkalker bevatten citroenzuren en melkzuren en corrosieremmers, dit zorgt voor een optimale ontkalking. Scanpart ontkalker voor koffiemachines en espressomachines is een universeel middel en dus goed voor bijna alle merken.

Instructie
Voor hardnekkige kalkaanslag gebruikt u 1 flacon per keer.

Voor espressomachines
Giet 0.5 liter schoon lauwwarm water in uw waterreservoir van uw espressomachine en doe hierbij 250ml Scanpart ontkalker bij. Volg hierna het ontkalkingsprogramma van uw espressomachine / koffiemachine of volg de aanwijzingen van uw handleiding.

Voor koffiezetapparaten
1. Giet 0.5 liter schoon lauwwarm water in uw waterreservoir van uw koffieapparaat en doe hierbij 250ml Scanpart ontkalker bij.
2. Zet het uw koffieapparaat aan en laat deze doorlopen. Zodra uw koffieapparaat klaar is, kunt u de ontkalkingsoplossing weggooien. Hierna vult u het waterreservoir opnieuw met schoon water, laat uw machine nu 2 of 3 keer doorlopen met alleen water.

Opmerking
Scanpart ontkalker heeft geen reinigende werking. Hiervoor raden wij Eccellente reinigingstabletten aan.

Naam:
Espressomachine Ontkalker - 250ml
Merk:
SCANPART
SKU:
E-0372
Product code:
2790000152
EAN:
4012074371777
Conditie:
Nieuw
Espressomachine Ontkalker - 250ml

Espressomachine Ontkalker - 250ml

Recent bekeken