Ingrediënten voor 1 latte
- 1 espresso
 - 1 eetlepel bietensap
 - 1 theelepel (riet)suiker
 - 25 gram witte chocolade
 - 200 ml volle melk
 
Bereidingswijze
- Schuim de melk op zoals je gewend bent met je koffiemachine. Denk hierbij aan het opschuimen met een melkslang, stoompijpje of met een losse melkopschuimer.
 - Snijd de witte chocolade in fijngesneden stukjes.
 - Zet een kopje espresso.
 - Voeg de chocolade en rietsuiker toe aan de espresso en roer dit goed door elkaar totdat de chocolade en rietsuiker volledig in de espresso zijn vermengd.
 - Giet het koffiemengsel in een glas en voeg hier het grootste gedeelte van de opgeschuimde melk aan toe, tot het glas voor ¾ is gevuld. Giet de eetlepel bietensap erbij en roer dit goed door elkaar zodat er een roze kleur in het glas ontstaat.
 - Vul het glas aan met de resterende schuim en voilà een heerlijke Red Velvet Latte!
 
Geniet ervan!