"https:\/\/cdn.webshopapp.com\/shops\/302996\/themes\/182793\/v\/2035038\/assets\/author1.jpg?20231012144308"

Onderhoud van je zetgroep met O-ringen

4 Mei 2022
Onderhoud van je zetgroep met O-ringen
Dirk Jan
Dirk Jan
Eigenaar
Het is zinvol om regelmatig je O-ringen in te vetten en zo nodig te vervangen.

Goed onderhoud zorgt uiteindelijk voor betere koffie en een langere levensduur van je koffiemachine. Bij de meest gebruikte koffiemachines is het zinvol om regelmatig je O-ringen in te vetten en zo nodig te vervangen.

Onze O-ringen zorgen voor een goede afdichting van de zetgroep van je koffiemachine. Wanneer er koffie wordt gebrouwen in je koffiemachine is deze afdichting van belang om goed koffie te kunnen zetten. Daarbij maakt het niet uit of je jouw koffiemachine vaak of weinig gebruikt. Na verloop van tijd drogen de O-ringen uit en kan je zetgroep water lekken. Hierdoor heb je minder goede koffie en verspil je water.

Voor slechts 9,95 euro verkopen wij diverse sets O-ringen inclusief voedselveilig siliconenvet, voor de meest gebruikte koffiemachines van Nederland

Al onze O-ringen pakketten worden geleverd met een tube siliconenvet, dit smeermiddel gebruik je voor het invetten van je O-ringen en het smeren van de bewegende delen van je koffiemachine.

Twijfel je over hoe jij eenvoudig je O-ringen moet vervangen? Op onze website vind je diverse instructie videos voor jouw koffiezet apparaat.