Siemens waterfilters

Keuzehulp
8 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters


Je Siemens espressomachine onderhouden is ontzettend belangrijk voor de koffie én machine kwaliteit. Bij Eccellente verkopen wij alle producten die je nodig hebt voor je Siemens espressomachine! Wij verkopen de Siemens ontkalkers en reinigingstabletten. Wij van Eccellente zijn experts op het gebied van onderhoud van je koffiemachine. Daarnaast zijn we erg gepassioneerd over wat we doen. Wil je meer over ons weten? Maak kennis met Eccellente! Of het nu gaat om waterfilters, ontkalkingsmiddelen of reinigingstabletten, wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat je Siemens espresso- of koffiemachine in topconditie blijft.

Waarom heb ik een Siemens waterfilter nodig?

Een Siemens waterfilter voor je koffiemachine is een essentieel onderdeel dat bijdraagt aan de levensduur en prestaties van je machine. Hier zijn enkele redenen waarom een siemens waterfilter cruciaal is.

  • Verbeterde koffiesmaak: Waterfilters zorgen ervoor dat onzuiverheden, zoals chloor en andere chemicaliën die vaak in kraanwater worden aangetroffen, worden verwijderd. Deze stoffen kunnen de smaak van je koffie beïnvloeden. Met gefilterd water krijg je elke keer een heldere en pure koffiesmaak.
  • Bescherming tegen kalkaanslag: Kraanwater bevat vaak mineralen zoals calcium en magnesium. Deze mineralen kunnen zich opstapelen en kalkaanslag veroorzaken in de machine. Een waterfilter helpt deze mineralen te verminderen, wat resulteert in minder kalkaanslag en dus een langere levensduur van je espressomachine.
  • Efficiëntie en energiebesparing: Een espressomachine die vrij is van kalkaanslag en andere onzuiverheden werkt efficiënter. Dit betekent dat het minder tijd en energie kost om water op te warmen, wat op de lange termijn kan leiden tot energie- en kostenbesparingen.

Welk waterfilter van Siemens heb ik nodig?

 

Er zijn 2 verschillende waterfilters voor Siemens koffiemachines, Siemens Claris waterfilter en Brita Intenza van Siemens. Het verschil tussen beide kun je makkelijk zien, het Siemens Brita Intenza waterfilter is minder hoog en breder. En het Siemens Claris filter is langwerpiger en smaller dan de Brita Intenza. Het Siemens Claris waterfilter is geschikt voor TK589NL TK60001, TK64002, TK68E7 TK69009, TK54001, TK68E570B, TK68E, TK53 Surpresso.

 

En de Brita Intenza kun je gebruiken bij EQ.3, EQ.5, EQ.6, EQ.7, EQ.8, EQ.9, TK7..., VeroProfessional, TCA7.., TCC78..., C77V60.. 

 

Waar bestaat een Siemens onderhoudsset uit?

 

Onderhoud voor Siemens espressomachines is erg belangrijk, zo kun je, als je je koffiemachine goed onderhoudt veel langer gebruik maken van je Siemens espressomachine! Hiervoor is een speciale Siemens onderhoudsset gemaakt! Deze bestaat uit een pakje reinigingstabletten à 10 stuks en 500 ml vloeibare ontkalker. Door deze set te kopen kun je je Siemens koffiemachine 5x ontkalken en 10x reinigen! Heb je bijvoorbeeld een Siemens EQ of wil je een groter onderhoudspakket, neem dan eens een kijkje bij de Siemens voordeelpakketten!

 Tevens is deze set er ook in onze eigen huismerk variant. De huismerk onderhoudsset biedt dezelfde kwaliteit als het originele merk, maar voor een fractie van de prijs. Deze set is met name populair bij onze klanten die regelmatig hun espressomachine onderhouden en graag willen besparen op onderhoudskosten zonder in te leveren op kwaliteit.

Net als de originele Siemens onderhoudsset, bevat onze huismerk variant ook reinigingstabletten en vloeibare ontkalker. De reinigingstabletten zijn speciaal ontworpen om alle koffieresten grondig te verwijderen, terwijl de vloeibare ontkalker effectief werkt tegen kalkaanslag, wat de levensduur van uw machine kan verlengen. 

Verzending van je bestelling bij Eccellente!

 

Als je onderhoudsproducten van Eccellente voor je espressomachine besteld hebt wil je natuurlijk snel aan de slag. Wij proberen daarom ook dat jij zo snel mogelijk je bestelde artikelen in huis hebt! Wij werken samen met goede bedrijven als PostNL en DHL die het mogelijk maken dat jij nog tot 23:59 onderhoudsproducten kunt bestellen en het de volgende dag al kan gebruiken! Om precies te weten hoe laat zij ongeveer komen krijg je een bevestigingsmail van ons met daarin de Track and Trace.

 

Lees meer Lees minder