Brita Intenza Waterfilter

SAECO Brita Intenza Waterfilter

SAECO Brita Intenza Waterfilter

Saeco Brita Intenza waterfilter geschikt voor je Philips Saeco. Filtert kalk en andere schadelijke stoffen uit het water. Voor 23:30 besteld is morgen in huis.

€15,95 €11,50
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 13%
ECCELLENTE Waterfilter compatibel met Philips en Saeco Intenza

Bespaar veel geld met ons huismerk. Uitstekend alternatief voor Philips Saeco Brita Intenza. Voor 23:30 besteld is morgen in huis. Laagste prijs garantie.

€11,50 €9,95
Product informatie

Inhoud
1 Saeco Professional Intenza waterfilter.
De Intenza-waterfilter dient na 50 l of na twee maanden gebruik vervangen worden.

Omschrijving
De actieve koolstoffen reduceren de substanties die de smaak en geur van het water wijzigen (organische samenstellingen, chloor, etc.), terwijl een speciaal macroporeuze filter dat in het patroon is opgenomen voor een optimale filtratie zorgt, door de microdeeltjes in het water te behouden.

Geschikt voor: Philips Saeco Intuita, Philips Saeco Intuita, Philips Saeco Minuto, Philips Saeco Moltio, Philips Saeco 4000 series, Philips Saeco Xelsis Evo, Philips Saeco GranBaristo, Philips Saeco Xsmall, Philips Saeco 2000 series, Philips Saeco Intelia, Intelia Evo, Philips Saeco Exprelia, Philips Saeco Xelsis Evo, Philips Saeco Lirika, Philips Saeco 3000 series, Philips Saeco Odea, Philips Saeco Talia, Philips Saeco Royal, A modo mio Lavazza, Exprelia, Intellia, Nina manual, Odea, Poemia Manual, Primea, Royal Old en 2011, Syntia (alle modellen), Talea (alle modellen), Xeasy 2011, Xelsis, Xsmall, Gaggia Accademia, Gaggia Unica, Gaggia Platinum, Gaggia Brera, Spidem My Coffee, Saeco Aulika EVO.

Niet geschikt voor: Intelia Deluxe en de Saeco Picobaristo. Gebruik daarvoor de Saeco AquaClean filter

De verschillende standen
Zacht: waterstand A 
Gemiddeld: waterstand B
Hard: waterstand C

Instructie 

  1. Verwijder het waterreservoir, gooi het aanwezige water weg en controleer of het reservoir proper is.
  2. Stel het 'Aroma System' in op 'A', 'B' of 'C' om de juiste filtratie van het water in te stellen.
  3. Houdt de filter enkele seconden onder water in een bakje. Dit zorgt ervoor dat de filter vol water trekt en de luchtbellen verdwijnen.
  4. Plaats de filter in het reservoir. Druk tot op de bodem en maak daarbij een licht draaiende beweging.
  5. Vul het waterreservoir met vers drinkwater en plaats deze terug in de machine.
  6. Laat eerst enkele kopjes water via het stoompijpje doorlopen voordat je weer gebruikt maakt van de machine.

Opmerking
Als jouw waterhardheid hoger is dan ± 7 °dH is een waterfilter absoluut aan te raden. Met een waterfilter verklein je de kans op kalkschade en smaakt je koffie ook beter.

___
Productnummers: E-0495 - E0495 - CA6702/10 - CA-6702/00 - CA-6702 - CA6702 - 338946894 996530010474 - 99653007187 - 21001020 - RI9113/60 - RI911336 - 21001419 - 21001405 - 1010002

Naam:
Brita Intenza Waterfilter
Merk:
SAECO
SKU:
E-0565
Product code:
CA-6702/00
EAN:
8710103563365
Voorgaande productnummers:
CA-6702 - CA6702
Conditie:
Nieuw
| John Bazen

Philips Saeco Brita Intenza Waterfilter. Ik gebruik deze waterfilter al enige jaren. De koffie smaakt hierdoor nog beter. Waar ik woon is het water niet bepaald zacht, dus is het gebruik van een Philips Saeco Brita Intenza waterfilter onmisbaar. De service bij Eccellente is erg goed. Zeer snel geleverd.

| L ter weijden

Goed product . Snelle levering TOP

| nico

geweldig . past perfect prima prijs en een supersnelle levering tegen minimale bezorgkosten kom hier zeker meer bestellen

| Marianne Rensink

Prima . Al meerdere keren bestelt en tot volle tevredenheid. De laatste keer waren de reinigings tabletten van de actie niet mee gestuurd. Dit is keurig opgelost en nagestuurd.

| John Bazen

Onmisbaar.. Aangezien wij hier nogal hard water hebben, is een Philips Saeco Brita Intense waterfilter een uitkomst. Het komt de smaak van de koffie echt ten goede. <br>Al met al een onmisbaar artikel.

| Sweep100

Filters. Used these filters for my coffee machine and have been worth the price

| J Meijer

Ter bescherming van seaco. Na dat ik dit product ging gebruiken deed het apparaat het veel beter. Top.

| Tony Verresen

Alles tip top. De juiste levering op de voorop gestelde dag. Produkten zijn top!

| John Bazen

De Brita Intenza waterfilters van Philips Saeco in 1 woord geweldig !. De bij Eccellente gekochte Brita Intenza waterfilters van Philips Saeco maken je kopje koffie nog smaakvoller. Aangezien ons drinkwater niet echt zacht is, is het een uitkomst deze waterfilters te gebruiken. Na 2 maanden een nieuwe waterfilter plaatsen.<br>Ik kreeg de bij Eccellente bestelde waterfilters bijzonder snel binnen. <br><br>Eccellente bedankt.,

| Coen Busscher

prima spul. een 10

| Gerritzen

Goed voor mijn Gazzia. Gebruik dit al jaren voor Gazzia machine in mijn broodjeswinkel. Bevalt goed

| Patricia

Klantvriendelijk. Vriendelijk te woord gestaan en geholpen. <br>Product bekend en tevreden over de prijs.

| Rien

Perfecte waterscooter voor Saeco. Brita is een zeer goede waterfilter voor Saeco koffiemachine.

| John Bazen

Philips Saeco Brit Intelia waterfilter is uitstekend.. Deze waterfilter is prima en gemakkelijk te plaatsen in de waterbak. Hij doet prima zijn werk en het komt de smaak echt ten goede. Waar ik woon is het water niet erg zacht. Kortom deze filter is een uitkomst.

| jean

zeer tevreden.. Alles gaat vlot en goed.

| Matthijs Jongejan

Snel en efficiënt . Ik bestel aardig wat jaren onderdelen voor mijn Saeco bij Eccelente. Tot nu toe is er echt een super snelle levering en het is goed verpakt. De prijzen zijn scherp en je wordt op een fijne manier op de hoogte gehouden via de mail. Niet te veel, niet te weinig. Prima!!!

| M.van Workun

Goed en betrouwbaar product. Product voldoet uitstekend en is het goedkoopst bij excellente.nl

| John Bazen

Waterfilter van Philips Saeco is OK. Aangezien wij in Hendrik Ido Ambacht geen zacht water hebben, is de waterfilter van Philips Saeco Rita intens, aangeschaft. Hierdoor geeft de koffie een heerlijke intense koffie aroma en geniet ik nog meer van mijn kopje koffie. Ook wordt hierdoor het gebruik van ontkalking verminderd. Kortom het gebruik van deze waterfilter is een echte aanrader.

| M.kerkhoffs-Theberath

Een goede waterfilter. Door deze waterfilter te gebruiken smaakt de koffie beter en hoeven wij de machine minder te ontkalken.

| van der Ploeg

Een goede, en makkelijk te plaatsen waterfilter. Een zeer goede waterfilter welke wij gebruiken voor de Saeco moltio. Hij is zeeer makkelijk te plaatsen, en ook het vullen van het filter met water voor het plaatsen is zeer makkelijk. Ook het instellen van de hardheid van het water is zeer eenvoudig.

| Denier Albert

Goed produkt en snel geleverd.. Een goede en snelle levering

| John Bazen

De Britta Intenza waterfilter. Ik kan niet zonder de waterfilters van Philips Brittannië Intenza. Het water is hier nogal hard.De smaak van het bakkie koffie, komt zeker ten goede.

| John Bazen

Onmisbaar.. Ik gebruik de Philips Saeco Brita Intenza waterfilter al enkele jaren, naar volle tevredenheid. Aangezien de waterkwaliteit nogal hard is, is deze waterfilter onmisbaar geworden.<br>Het komt de smaak van de koffie zeker ten goede. <br>Deze waterfilter is daarom echt een aanrader.

| jean

zeer tevreden.. Zeer vlotte levering.

| Van Herck Chris

Perfect product, reeds veel jaren in gebruik. . De waterfilter beantwoordt volledig aan de beschrijving. Een fantastisch product.

| Lisette Hendrikx

Gebruik de filters al jaren en ben erg tevreden . Snelle levering en een mooie prijs!

| S. Klever

Perfecte toevoeging voor lekkere koffie. Het waterfilter zal noodzakelijk zijn. Ik vind echter niet duidelijk hoe lang het filter zijn werking behoud en wanneer ik het dus moet vervangen.<br>

| john wetzels

perfect spul. de bekende kwaliteit geleverd met de bekende service

| John Bazen

Philips Saeco Brita Intense waterfilter. Deze waterfilter is onmisbaar voor een heerlijk kopje koffie.

| J van der Horst

Prima product. Ben erg tevreden over eccellente snelle levering en een goede prijs.

| Patricia

Goede en vlotte bezorging. . Al meerdere keren een bestelling gedaan en altijd vlot en keurig geleverd. Heel erg tevreden en zou het zeker aanraden.

| Henk

Oncontroleerbaar. Ik merk nauwelijks verschil bij gebruik MET of ZONDER dit filter.<br>De hardheidsgraad water is net iets meer dan 7.<br>Ik vraag mij af hoe effect controleerbaar is ?<br>In smaakverschil merk je niets.

| Y. bouwhuis

Geweldig. Wij kunnen niet meer zonder de waterfilters bezorgen wanneer je ze nodig hebt daarvoor hartelijk dank

| J.Verdonk

Uitstekend product . Waterfilter Britta is een erg goed filter, het haalt veel kalk uit het water wat het koffie/thee apparaat alleen maar ten goede komt

| John Bazen

Uitstekend waterfilter. Eccellente heeft de bestelling snel bezorgd. De waterfilter van Philips Saeco voldoet prima. Koffie smaakt hier door beter. <br>

| Fred

Volgens afspraak. Bestelling geplaatst, betaald en er werd keurig geleverd binnen 24 uur.<br>No nonsens, maar gewoon goed en volgens afspraak.

| Liesbeth

Een zeer goede waterfilter. Top bedrijf! Scherp geprijsd, snelle levering!

| MGM Teunissen

prima product. smaak van de koffie komt door deze waterfilter nog meer tot zijn recht, ook voor het apparaat is het beter. Ik kan dankzij het waterfilter op jaarbasis 1x minder het apparaat te ontkalken.

4.8 sterren op basis van 38 beoordelingen
Bundel producten

Biologische ontkalker combi

Je bespaart 6%
Brita Intenza Waterfilter

Brita Intenza Waterfilter

Recent bekeken