ECCELLENTE Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks

ECCELLENTE Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks

Eccellente reinigingstabletten geschikt voor DeLonghi Dinamica en Magnifica. Verwijderd koffievetten, aanslag en ander vuil op een biologische en veilige manier.
Lees meer
7,95 6,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie
Eccellente

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud
10 Eccellente reinigingstabletten voor DeLonghi, á 1,6 gram
Gebruik 2 a 3 Eccellente Reinigingstabletten per reinigingsbeurt.

Omschrijving
Met de Eccellente reinigingstabletten reinig je alle door koffievet veroorzaakte koffieaanslag en verstoppingen die zich aan de onderdelen van je DeLonghi espressomachine bevinden. Je kan daarnaast ook thermoskannen en koffiepotten reinigen met deze reinigingstabletten. Reinig je DeLonghi koffiemachine elke 14 dagen, zodat het optimaal functioneren van de espressomachine gewaarborgd blijft. Je DeLonghi Magnifica / Dinamica heeft helaas geen automatisch reinigingsprogramma. Bekijk ons Youtube filmpje voor het reinigen van de Delonghi Magnifica / Dinamica in drie simpele stappen.

Instructie

Stap 1:
Pak twee Eccellente reinigingstabletten, breek ze in tweeën zodat ze goed door de opening passen.

Stap 2:
Doe vervolgens de tabletten in het vakje voor gemalen koffie. Zet de machine in de stand voor gemalen koffie en klik op de knop voor een grote kop koffie.
De machine gaat nu water persen door de tabletten heen en verspreid dit door de zetgroep. Zodra er een half kopje gezet is zet je de machine helemaal uit door de stekker eruit te halen. Laat het nu 10 minuten inweken.

Stap 3:
Zet de machine weer aan en maak een grote kop koffie met koffiebonen. Hiermee spoel je alle eventuele achtergebleven residu van koffie en het reinigingstablet weg. Het kan geen kwaad als een klein deel van de reinigingstabletten in het residu bakje zitten. Nadat je dit hebt gedaan is de machine goed gereinigd en kan weer gebruikt worden voor het maken van heerlijke koffies en cappuccino’s!

Opmerking
Je kan je DeLonghi alleen reinigen met reinigingstabletten als jouw machine de mogelijkheid heeft om koffie te maken met gemalen koffie. De gemalen koffie gaat in dit vakje en heeft een optie in het menu. Hij gebruikt dan geen bonen maar de gemalen koffie. Deze functie heb je namelijk nodig voor het reinigen.

De Eccellente Reinigingstabletten hebben geen ontkalkende werking. Schaf daarvoor de Eccellente Snelontkalker voor Delonghi aan.

Naam Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E0262
SKU E-0262
EAN 9509311413482
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw
4 sterren op basis van 6 beoordelingen

Perfect geholpen

Door Ad op 19-06-2024

Werkt goed, in het bijbehorende instructiefilmpje van Eccelente, wat heel fijn en duidelijk is, wordt gesproken over 2 à 3 tabletten omdat anders de melding kan komen dat er geen gemalen koffie aanwezig is. Ik had hier echter 4 tabletten voor nodig om deze melding te voorkomen. Dus het gaat wel hard met de tabletten, maar is het wel waard.

Door Jordie op 10-12-2023

De machine reageerde niet goed op de tabletten ook na tel. contact niet en geld terug gekregen dus Top

Door Gerard op 19-04-2023

Ziet er goed uit, moet ze nog gebruiken.

Door Rob op 19-01-2023

Volgens mij is het wen goed product, maar nog wel moeilijk aan te geven, wat mijn machine er mee doet. Ook heb ik de zetgroep helemaal geschoond met siliconenvet, maar het bijgeluid, dat de machine maakt, is er nog steeds helaas!

Door Matthijs op 25-07-2022

Ik heb een delonghi dinamica. Er moeten bij mij minimaal 5 tabletten in, beetje apart.... Minder dan 5 tabletten geeft een foutmelding.
Voor ik hier achter was zijn er al 14 tabletten weg (begonnen met 2,toen 3, daarna 4 en ten slotte 5)

Door Rudy Oppers op 28-02-2022

Bundel producten

Koffiebonen Deal
Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks
Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks
14,11 14,90 Toevoegen