Jura reinigingstabletten

Keuzehulp
Filter op merk
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
8 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Ben je in het bezit van een Jura koffiemachine? Om elke dag te kunnen blijven genieten van de smaak van je favoriete koffie, moet je het apparaat natuurlijk wel regelmatig reinigen. De buitenkant van je Jura koffiemachine schoonmaken is niet zo lastig. Maar er zijn ook een heleboel onderdelen aan de binnenzijde van het apparaat waar je niet bij kunt. Om alle koffieresten, vetten en bacteriën die daar achterblijven op een veilige en efficiënte manier te verwijderen, kun je het beste gebruik maken van Jura reinigingstabletten. De juiste reinigingstabletten voor jouw koffiemachine van Jura bestel je bij Eccellente gewoon online!

 

Welke reinigingstabletten voor Jura?

Alle volautomatische koffiemachines van dit bekende Zwitserse merk zijn voorzien van een reinigingsprogramma, dat met één druk op de knop gestart kan worden. Voor deze apparaten worden de 3-in-1 reinigingstabletten van Jura aanbevolen, welke bij Eccellente in diverse volumes verkrijgbaar zijn. Zo kun je kiezen voor een verpakking van bijvoorbeeld 6 of 25 stuks. Ben je op zoek naar een wat voordeliger alternatief? Dan kun je kiezen voor de Eccellente Jura reinigingstabletten. Deze huismerk reinigingstabletten voor de Jura koffiemachine werken net zo goed als de originele Jura tabletten, maar dan voor een zacht prijsje.

 

Hoe reinig ik mijn Jura koffiemachine?

De meeste Jura espressomachines en koffiezetapparaten hebben een vakje waar je de Jura schoonmaaktabletten in kunt doen. Heeft jouw model geen vakje, dan kun je het reinigingstablet in water oplossen of een vloeibare reiniger gebruiken. Voor het juiste onderhoud van jouw Jura koffiemachine kun je de handleiding van de fabrikant te raadplegen. Mocht je die niet (meer) hebben, dan is die wel te vinden op de website van Jura.

 

Hoe vaak moet je Jura reinigen?

Hoe vaak je Jura schoonmaaktabletten moet gebruiken, hangt voornamelijk af van hoe intensief jij je Jura koffiemachine gebruikt. Veel Jura koffiemachines geven het vanzelf aan wanneer het tijd is voor een reinigingsbeurt. Bij twijfel over de schoonmaakfrequentie raden we aan om gewoon één keer per maand een Jura reinigingstablet te gebruiken.

De reinigingstabletten voor je koffiemachine van Jura zijn heel effectief in het verwijderen van koffieresten, koffievet en bacteriën, maar ze lossen geen kalkaanslag op. Gelukkig kun je ook bij Eccellente terecht voor Jura ontkalkingstabletten. Als je het vervelend vind om steeds te moeten ontkalken, zou je ook de aanschaf van een Jura waterfilter kunnen overwegen. Heb je een Jura machine met een melkopschuimer? Daarvoor leveren wij speciale Jura melkreinigers, zowel in tabletvorm als in vloeibare variant.

 

Reinigingstabletten Jura bestellen bij Eccellente

De juiste reinigingstabletten voor je koffiemachine van Jura zijn bij Eccellente snel en gemakkelijk online te bestellen. Je profiteert bij ons altijd van een gratis verzending vanaf €40 en een snelle levering; bestel je vandaag voor 23:59, dan heb je je pakket meestal de volgende dag al in huis. Heb je vragen over Jura tabletten of over het reinigen of ontkalken van koffiemachines in het algemeen? Aarzel dan vooral niet om even contact met ons op te nemen. We helpen je graag met een persoonlijk advies!

Lees meer Lees minder