Bravilor Bonamat reinigers

Keuzehulp

Filter op merk

Wat onze klanten zeggen

Veilig betalen

Pinnen Contant AfterPay Achteraf betalen AfterPay – Digitale factuur
3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE Snelontkalker Voordeelfles
12,50 9,99
BRAVILOR BONAMAT Cleaner Reinigingsmiddel
18,95 17,50
BRAVILOR BONAMAT Renegite Ontkalker
19,95 17,50

Bravilor Bonamat is een Nederlandse fabrikant van koffie- en koffiezetapparatendie grotendeels koffiemachines maakt voor de horeca en andere grote groepen. Een Bravilor Bonamat zet snel in grote aantallen koffie en daarom wordt het interne systeem sneller vet dan je normale espressomachine thuis. Daarom is het erg belangrijk dat de Bravilor koffiemachine regelmatig goed onderhouden wordt. Soms is alleen reinigen niet genoeg om je Bravilor Bonamat espressomachine te onderhouden, dan heb je nog de Bravilor Bonamat ontkalkingsproducten nodig.

 

Is het geschikt voor mijn machine?

 

Als je een Bravilor machine hebt kun je altijd de Bravilor Bonamat Reinigingsmiddel gebruiken. De reiniger zorgt ervoor dat alle koffie- en thee aanslag van het roestvrij staal verwijderd worden.

 

Levensduur van je Bravilor Bonamat

 

Om de levensduur van je koffiezetapparaat zo lang mogelijk te verlengen is het raadzaam om regelmatig je machine te ontdoen van vetten in de machine. Vetten zorgen er voor dat de smaak van de koffie of thee minder lekker worden en dat de kwaliteit van de machine fors verminderd.

 

Verzending

 

Als je je bestelling voltooid hebt, hoeven je artikelen alleen nog maar verzonden te worden voordat je aan de slag kunt! Als je bestelling boven de €40,- is hoef je geen verzendkosten te betalen! Je krijgt je bestelling bijna altijd de volgende dag in huis. Als je precies wilt weten wanneer je producten bij je thuis zijn kun je op de Track & Trace link klikken in de verzendmail die je gekregen hebt.

 

 

Lees meerLees minder