Philips onderhoudskits

Keuzehulp

Filter op merk

Wat onze klanten zeggen

Veilig betalen

Pinnen Contant AfterPay Achteraf betalen AfterPay – Digitale factuur
10 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE AquaClean Waterfilter voor Philips - 2 stuks
25,00 19,90
PHILIPS SAECO Vloeibare Ontkalker - 250ml (pak van 2)
19,95 13,80
ECCELLENTE Clean & Care set voor  Philips Saeco
14,95 13,50
ECCELLENTE Onderhoudspakket voor Philips Saeco
28,40 21,95
ECCELLENTE Coffee Care Kit voor Philips
49,95 39,95
ECCELLENTE Siliconenvet en O-ringen voor Philips Saeco
14,95 9,95
PHILIPS SAECO Onderhoudsset
52,70 45,95
PHILIPS SAECO Coffee Care Kit
64,99 49,95
PHILIPS SAECO AquaClean Waterfilter - 2 stuks
39,98 33,80
ECCELLENTE Onderhoudsset voor Philips Saeco
45,00 37,50

Wil je zo lang mogelijk blijven genieten van je waardevolle Philips koffiemachine? Behandel hem dan zo goed mogelijk! Je koffieapparaat heeft natuurlijk ook verzorging nodig, denk aan goed reinigen en ontkalken. Als je dit regelmatig doet weet je zeker dat je het maximale uit je Philips Machine haalt!

 

Waar bestaat de onderhoudskit van Philips uit?

De onderhoudskit van Philips bestaat uit 2x Philips Brita Intenza waterfilters, 2x ontkalkers à 250 ml van Philips, 1x reinigingstabletten voor Philips espressomachine en 1x tube siliconenvet! Als je het Philips Brita Intenza waterfilter gebruikt is het erg handig om de onderhoudskit te kopen, zo bespaar je makkelijk geld en blijft je Philips koffiemachine goed onderhouden! De Philips producten zijn natuurlijk ook los te koop, neem daarvoor eens een kijkje bij de reinigingsproducten van Philips, verschillende Philips waterfilters of de Philips ontkalkers om je interne systeem vrij te maken van kalk.

 

Wat is het verschil tussen de Philips Maintenance Kit en de Philips Coffee Care Kit?

Naast de Philips onderhoudsset is er ook een Philips Coffee Care Kit, dit is een ander voordeelpakket maar dan bevat de Coffee Care Kit het AquaClean waterfilter! Neem eens een kijkje bij alle voordeelpakketten van Philips. Ook is er nog een ander verschil, de onderhoudsset van Philips bevat 2x een vloeibare ontkalker. De Coffee Care Kit heeft in plaats van de ontkalkers een melksysteemreiniger

 

Verzending van je bestelling bij Eccellente!

Als je Philips onderhoudsproducten van Eccellente voor je espressomachine besteld hebt wil je natuurlijk snel aan de slag. Wij proberen daarom ook dat jij zo snel mogelijk je bestelde Philips artikelen in huis hebt! Wij werken samen met goede bedrijven als PostNL en DHL die het mogelijk maken dat jij nog tot 23:59 onderhoudsproducten kunt bestellen en het de volgende dag al kan gebruiken! Om precies te weten hoe laat zij ongeveer komen krijg je een bevestigingsmail van ons met daarin de Track en Trace.

Lees meerLees minder